Konya’nın doğa harikası! Yerli John Wick paylaştı gören hayran oldu

 Konya’nın doğa harikası! Yerli John Wick paylaştı gören hayran oldu

Yaptığı yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada geniş kitlelere ulaşan, Konya'yı, şehrin kültürünü, örf ve geleneklerini tanıtan Ömer Aslan bu kez Konya'nın Taşkent ilçesindeki doğa harikası şelaleyi paylaştı. 

Gürül gürül akan şelale! 

Çetmi Şelalesi son yıllarda Konya'nın popüler mekânlarından biri oldu. Konya'nın Taşkent ilçesindeki Ayboğazı Kanyonu ve ortasından akan çayın oluşturduğu Çetmi Şelalesi sosyal medyanın etkisiyle daha fazla ziyaretçi ağırlaya başladı.


 

Yerli John Wick paylaştı!

Dünyaca ünlü Hollywood aksiyon filmi John Wick serisinde, John Wick karakterini canlandıran Keanu Reeves'e benzerliğiyle dikkat çeken Ömer Aslan da Çetmi Şelalesinin ziyaretçilerinden biri oldu. Şelale manzarasında Türk Kahvesini yudumlayan Ömer Aslan'ın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı. 

Efsane bir şelale!

Yerli John Wick paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Burası Anadolu'da efsane bir şelale.  Konya ilinin Taşkent ilçesine bağlı Çetmi köyünde SU DÖKÜLEN ŞELALESİ.  Konya merkeze 150 km. Ulaşım sorunu yok. Yollar asfalt. Yazları bulunduğu vadiden dolayı aşırı serin.  Burada gözleme balık çay kahvaltı servisi mevcuttur. İsteyen piknik de yapabilir”

Çetmi Şelalesi'ne nasıl gidilir!

Konya'nın Taşkent ilçesindeki Çetmi Şelalesi Ömer Aslan'ın da ifade ettiği gibi Konya şehir merkezine yaklaşık 150 kilometrelik bir mesafede yer alıyor. Önce Taşkent-Ilıcapınar yolundan Balcılar istikametine doğru gidildikten sonra Balcılar Çetmi yol ayrımından Çetmi istikametine dönülür. Çetmi'den 2 kilometre uzaklıkta olan şelelenin yolu oldukça düzgün… 

Çetmi Şelalesi konumu için tıklayın:

(Mustafa İlker Şen)

  • #Konya #Konya haber #Konya haberi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER