Hudutsuz Sevda 16. bölüm ne zaman? Hudutsuz Sevda bu akşam var mı, yayınlanacak mı? 18 Ocak 2024 FOX Hudutsuz Sevda 16. bölüm Canlı İzle

- Güncelleme Tarihi:

 Hudutsuz Sevda 16. bölüm ne zaman? Hudutsuz Sevda bu akşam var mı, yayınlanacak mı? 18 Ocak 2024 FOX Hudutsuz Sevda 16. bölüm Canlı İzle
Fox’un sevilen dizisi Hudutsuz Sevda Perşembe günü 16. bölümü ile ekran başına gelecek. Peki Hudutsuz Sevda 16. bölüm ne zaman? Hudutsuz Sevda 16. bölüm fragman yayınlandı mı? Hudutsuz Sevda yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Her Çarşamba akçaşı ekranlara gelen Hudutsuz Sevda dizisinin fragmanı yayınlandı! Hudutsuz Sevda dizisi ne zaman? Hudutsuz Sevda dizisi bu akşam varmı, yayınlanacak mı? Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman? Hudutsuz Sevda 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Hudutsuz Sevda 16. bölüm ne zaman?

Sevilen dizi Hudutsuz Sevda, her Perşembe FOX'da seyirciyle buluşuyor. Yeni bölümü heyecanla bekleyen dizinin tutkunları, fragmanı aramaktadır. Hudutsuz Sevda'nun yeni bölümü, her Perşembe saat 20.00'de FOX ekranlarında yayınlanacak. Dizinin resmi Youtube kanalında ise yeni bölümün fragmanı mevcuttur. Yeni bölüm fragmanını izlemek isterseniz, Youtube Hudutsuz Sevda Kanalı'nı ziyaret edebilirsiniz.

Hudutsuz Sevda yeni bölüm bu akşam varmı?

Hudutsuz Sevda bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkacak "Hudutsuz Sevda" izleyicileriyle her Perşembe saat 20.00'de FOX ekranlarında buluşmaya devam ediyor. Bu haftaki bölümün, dizi tutkunları için kaçırılmayacak bir deneyim sunacağına dair beklentiler oldulça yüksek.

hudutsuz sevda 18. bölüm

Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman?

Hudutsuz Sevda 18 Ocak 2024 Çarşamba günü sevenleri ile ekran karşısında buluşacak.

Hudutsuz Sevda 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hudutsuz Sevda konusu ne?

Deniz Can Aktaş tarafından canlandırılan Halil İbrahim, küçük yaşlarda kan davası sebebiyle babasını kaybeder ve İstanbul'a gönderilir. 20 yıl sonra, artık yakışıklı ve güçlü bir genç adam olarak Karadeniz'deki memleketine döner. Burada, sevgilisi Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenmeyi ve yeni bir hayat kurmayı planlar. Ancak geçmişin gölgesi bu planları alt üst eder. İntikam arayışına giren Halil İbrahim'in hayatı, Leto'lar ailesinden Zeynep (Miray Daner) ile tanışmasıyla bambaşka bir yöne sürüklenir.

Hudutsuz Sevda oyuncuları kim?

Hudutsuz Sevda dizisinin yuncu kadrosunda; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Asuman Dabak, Burak Sergen ve Burak Sevinç yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #hudutsuz sevda #hudutsuz sevda bu akşam varmı #hudutsuz sevda yeni bölüm

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER