DOLAR
40,67
EURO
47,05
STERLİN
54,11
GRAM
4.404,42
ÇEYREK
7.212,38
YARIM ALTIN
14.469,88
CUMHURİYET ALTINI
28.805,42

Konya’da kaza anı kamerada! Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da kaza anı kamerada! Motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Konya’nın Kulu ilçesinde otomobil ile motosiklet çarpıştı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezi, Ahmet Baran Caddesi üzerinde seyir halinde ve dönüş yapmak üzere olan içerisindeki gurbetçi ailenin olduğu Ferat Y. idaresindeki G 528 TK plakalı otomobile aynı yönde seyreden Savaş A. (32) idaresindeki 42 BAH 952 plakalı motosiklet arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü A., direksiyon hakimiyetini kaybederek sert zemine düştü. Kazada sürücü yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı motosiklet sürücüsü buradaki ilk müdahalenin ardından Konya Selçuk Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. 

Kaza anı ise yakınlarda bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(Mustafa İlker Şen)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER