Ünlü ismin hayatı dizi oluyor! Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin ilk bölümü yayınlandı!

- Güncelleme Tarihi:

  Ünlü ismin hayatı dizi oluyor! Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin ilk bölümü yayınlandı!
Merakla beklenilen TRT’nin yeni dizisi Mehmed Fetihler Sultanı 27 Şubatta(Bugün) ilk bölümüyle sevenleriyle buluşacak. Başrolünde Serkan Çayoğlu’nun olduğu dizide oyuncu kadrosu büyük dikkat çekiyor. Peki, Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin konusu ne, Oyuncu kadrosu kim? İşte yeni dizinin merak edilen o soruları…
Mehmed Fetihler Sultanı dizisi 27 Şubat Salı( Bugün)günü TRT ekranlarında 20.00'da sevenleriyle buluşacak. Dizinin başrolünde Serkan Çayoğlu'nun canlandırdığı Mehmed Fetih Sultan büyük dikkat çekiyor. 
 
 
 
 
Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin konusu ne?
 
TRT'nin sevilen ve dikkat çeken dizilerinden biri olacak Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin ana konusu Osmanlının en güçlü ve önemli hükümdarlarından biri olan Fatih Sultan Mehmet'in hayatını ele alıyor.
 
Mehmed Fetihler Sultanı oyuncu kadrosu kim?
 
- Serkan Çayoğlu (Başrol) = Sultan Mehmed
 
- Selim Bayraktar = Çandarlı
 
- Fikret Kuşkan = Notaras
 
- Tuba Ünsal-Mara = Hatun
 
- Seçkin Özdemir = Konstantinos
 
- Teoman Kumbaracıbaşı = Sultan Murad
 
- Emine Ün = Halime Hatun
 
- Kenan Çoban = Malkoçoğlu Bali Bey
 
- Açelya Akkoyun = Hüma Hatun
 
- Volkan Keskin = Demetrios
 
- Esila Umut = Eleni
 
- Bülent Alkış = Şehabeddin
 
- Ayşegül Günay = Helena Dragas
 
- Cebrail Esen = Reyhan Ağa
 
- Tolga Akkaya = Saltuk
 
 
Serkan Çayoğlu kimdir?
 
En büyük çıkışını başrol oyuncusu olarak yer aldığı Kiraz Mevsimi ile yapan Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yüksek öğrenimini Almanya Erlangen Üniversitesi'nde Ekonomi bölümünde tamamlamıştır.
 
İlk olarak modellik yapmayı düşünen Çayoğlu, Hande Yener'in ‘'Ya Ya Ya'' klibinde oynamış ve dönemin popüler dizisi Kuzey Güney'de ufak bir rol kapmıştır. Böylelikle oyunculuk hayatı başlayan Çayoğlu, Kiraz Mevsimi'ndeki partneri Özge Gürel'le hayatını birleştirmiştir.
 

Kaynak: Haber Merkezi

  • #Mehmed Fetih Sultan #TRT #yeni dizi #mehmed fetih sultan oyuncuları

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER