DOLAR
40,67
EURO
47,05
STERLİN
54,11
GRAM
4.404,42
ÇEYREK
7.212,38
YARIM ALTIN
14.469,88
CUMHURİYET ALTINI
28.805,42

Yeşilçam’ın usta oyuncusu oto sanayide restoran açtı: Hem aşçılık hem garsonluk yapıyorum

 Yeşilçam’ın usta oyuncusu oto sanayide restoran açtı: Hem aşçılık hem garsonluk yapıyorum
Rol aldığı filmlerle Yeşilçam’a adını yazdıran Sibel Turnagöl, mesleği bırakarak oto sanayide esnaf lokantası açtı. Turnagöl mekanında hem aşçılık hem de garsonluk yapıyor.

Yeşilçam'ın usta oyuncu ve mankenlerinden Sibel Turnagöl, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Sektörü bırakan Turnagöl'ün oto sanayide bir restoran açtığı hem garsonluk hem de aşçılık yaptığı ortaya çıktı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sibel Turnagöl, oto sanayide restoran açtı: Hem  aşçılık hem garsonluk yapıyorum - Son Dakika

"YEMEKLERİ KENDİM YAPIYORUM, KİMSEYE BOYUN EĞMEK İSTEMİYORUM"

Restoranından Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına bağlanan ünlü isim "Ben yemek yapmayı seven bir insanım. En büyük isteğim de bir aşevi kurmaktı. Eşimin de böyle bir yeri olduğu için 'Sen burada başla bir adım olsun' dedi. Buranın oto sanayide olması da çok güzel oldu. Burada birçok emekçi arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte kader birliği yaptık. Yemekleri kendim yapıyorum ama yardımcılarımız da var. Bu iş çok meşakkatli. 2. gün aşçım komiye kızdığı için gelmedi ve ben de mutfağa girerek yemek yapmak zorunda kaldım. Ben arada uğrarım diye düşünüyorum ama bir anda kendimi işin içinde buldum. Kimseye boyun eğmek istemiyorum" dedi.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sibel Turnagöl, oto sanayide restoran açtı: Hem aşçılık hem garsonluk yapıyorum

"ORTALAMA TABAK FİYATIMIZ 200-250 TL"

Restoranında hemcinslerine destek olmak istediğini söyleyerek ev hanımlarına seslenen Turnagöl, "Ben hep mutfakta hanımları istiyordum evde olan ve çalışmayan kadınlara çağrı yapayım. Bize katkıda bulunmak isteyen hanımlar kapımız ve mutfağımız açık. Ben tez canlı biri olduğum için burada her şeyi yapıyorum. Bizim buradaki fiyatlarımız çok uçuk değil. Birkaç çeşit yemeğin olduğu tabak 200-250 lira arası. Evime nereden alırsam buraya da oradan alıyorum" ifadelerini kullandı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sibel Turnagöl, oto sanayide restoran açtı: Hem aşçılık hem garsonluk yapıyorum

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER