DEM Parti CHP ile iş birliği içinde olduğunu itiraf etti!

- Güncelleme Tarihi:

 DEM Parti CHP ile iş birliği içinde olduğunu itiraf etti!
Yerel seçime günler kala DEM Parti’lilerden dikkat çekici açıklamalar geldi. DEM Partili Ahmet Saymadi, İstanbul’da CHP listelerinden seçime girdiklerini belirtti. DEM Parti ABB Başkan adayı Öztürk Türkdoğan, CHP ile yaptıkları iş birliğine Ankara’nın da dahil olduğunu söyledi. Mersin’de ise DEM Partililer, CHP’nin adayları için destek istedi.

Yerel seçime günler kala DEM Parti'lilerden, CHP ile iş birliğine ilişkin dikkat çekici açıklamalar peş peşe geldi.

DEM Partili Ahmet Saymadi, CHP ve DEM Parti arasındaki iş birliğini "İstanbul'da da 22 tane ilçede seçimlere Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden giriyoruz" sözleriyle duyurdu.

Saymadi, seçimi kazanmaları halinde Büyükşehir Belediye Meclisi'nde grup kuracaklarını söyledi.

DEM Parti,  Ankara'nın 3 ilçesinde CHP'yi destekleyecek

DEM Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öztürk Türkdoğan, yerel seçimde CHP ile yaptıkları iş birliğini hatırlattı. Kent uzlaşısı kapsamında, aday çıkarmadıkları Ankara'nın 3 ilçesinde CHP'li adayları destekleyeceklerini vurguladı.

DEM Parti cephesinden gelen bu açıklama, iki parti arasındaki iş birliğine Ankara'nın da dahil edildiğini ortaya çıkardı.

"Kent uzlaşısı" adı altında gerçekleştirilen iş birliğini aylar önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklamıştı. İki parti aralarında İstanbul, Adana ve Mersin'in de olduğu birçok seçim bölgesinde iş birliği yapma kararı almıştı.

Mersin'de CHP'nin adaylarına destek istediler

CHP ve DEM Parti'nin iş birliğine ilişkin bir itiraf da Mersin'den geldi.

Görüntüler Tarsus'ta DEM Partililerin bir pazar alanında yaptığı toplantıda kaydedildi. DEM Partililer, Tarsus'ta CHP'nin adayı Ali Boltaş'a, Mersin'de de CHP'li Vahap Seçer'e oy vereceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”