Süper Lig’de sadece 3 kişiler! Biri Konyaspor’da

- Güncelleme Tarihi:

 Süper Lig’de sadece 3 kişiler! Biri Konyaspor’da
20 takımla oynanacak 2023-2024 Türkiye Süper Ligi sezon öncesi tüm takımlar hazırlıklarına başladı. 11 Ağustos 2023 Cuma günü başlayacak Süper Lig, 19 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek. Süper Lig’de bir çok şampiyon teknik adam bu sezon takımsız kalırken, 20 takımla oynanacak bu sezonda sahada, sadece 3 teknik direktör yabancı! Bir tanesi’de Konyaspor’un Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic

2023-24 sezonunda kulüpler döviz kurundaki ani yükselişler nedeniyle birçok transferini gerçekleştirmekte zorlanırken ligdeki yarışın teknik adamların taktik savaşlarına dönmesi bekleniyor.

15 TAKIM GEÇEN SEZON ÇALIŞTIKLARI TEKNİK ADAMLARLA LİGE BAŞLAYACAK

20 takımın mücadele edeceği 2023-24 sezonunda Galatasaray, Trabzonspor, Konyaspor, Beşiktaş, Antalyaspor, Başakşehir, Hatayspor, Kayserispor, İstanbulspor, Samsunspor, Alanyaspor, Pendikspor, MKE Ankaragücü, Kasımpaşa ve Rizespor eski teknik direktörleriyle devam ediyorlar.

5 KULÜP YENİ TEKNİK ADAMLA SEZONA GİRECEK

Ligde yer alan 5 kulüp, yeni teknik adamlarla bu sezona başlayacak. Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Adana Demirspor'da Patrick Kluvert, Sivasspor'da Servet Çetin, Fatih Karagümrük'te Alparslan Erdem ve Gaziantep FK'da Erdal Güneş görev alacak.

3 TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜ YABANCI

Yeni sezonda 3 takımda yabancı teknik direktör görev alacak. Konyaspor'da Aleksandar Stanojevic, Adana Demirspor'da Patrick Kluvert ve Trabzonspor'da Nenad Bjelica, takımını sahaya sürecek.

  • #konyaspor #konyaspor stanojevic

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • G
    Gonyalı
    278 gün önce

    Saçma bir "haber" olmuş! İki olaydı da, bizde olmayaydı!!!

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (2)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”