E-gazete
Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Araplar Ak Camii ile Fetih Caddesi arasındaki 800 metrelik caddeyi yeniledi. Çalışmalar kapsamında alt yapı tamamen yenilenirken, tretuvar düzenlemeleri yapıldı ve sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.
KILCA: HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Kılca, "Karatay'ın dört bir yanında alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karakayış Caddesi'nin Araplar Ak Camii ile Fetih Caddesi arasında modern bir hat oluşturduk. Tüm alt yapısını yeniledik, tretuvar çalışmalarını gerçekleştirdik ve 800 metrelik bir alanda sıcak asfalt serdik. Bu güzel hat hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.
Başkan Kılca sözlerini şöyle tamamladı:
"Karatay'ın tüm mahallelerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yollarımızın konforu bu kalıcı ve nitelikli hizmetlerle her geçen gün daha iyi bir seviyeye geliyor. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu ulaşımı için ilçe merkezi veya uzak mahalle ayrımı yapmaksızın birçok noktada yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan bütün yollarımızın standartlarını yükseltiyoruz. Karatay için hep birlikte el ele vererek ilçemizi her alanda geliştirecek ve gelecek nesillere yaşam standardı yüksek bir şehir bırakacağız.”