E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Bahar dizisindeki Aziz Uras rolünü kim canlandırıyor? Demirhan Demircioğlu Kimdir, kaç yaşında?

İnternet Editörü
05 Nisan 2024 Cuma 04:31
Son zamanlarda izlenme rekoru kıran Bahar dizisinde Aziz Uras Yavuzoğlu’nu canlandıran Demirhan Demircioğlu merak ediliyor. Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, nereli? Demirhan Demircioğlu nereden mezun oldu, hangi dizilerde oynadı?

Salı akşamları izleyicilerle buluşan "Bahar" dizisi oyuncuları gündem olmaya devam ediyor. Dizide Bahar'ın 2 çocuğundan birisi olan Aziz Uras Yavuzoğlu karakterini canlandıran Demirhan Demircioğlu gündem oldu.

Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, nereli? Demirhan Demircioğlu nereden mezun oldu, hangi dizilerde oynadı sorularının cavabı

Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, nereli?

1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Demirhan Demircioğlu, şu an 24 veya 25 yaşında.

Demirhan Demircioğlu nereden mezun oldu, hangi dizilerde oynadı?

Mimar Sinan Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Demirhan Demircioğlu, "Hekimoğlu", "Bahar", "İçimizdeki Ateş" ve "Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı" dizilerinde yer aldı.

Bahar dizisi oyuncu kadrosu kimdir?

Bahar dizisi oyuncu kadrunda şu isimler yer alıyor Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan yer alıyor.

Bahar dizisi konusu nedir?

Başrol oyuncusu Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan 'kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur'un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar'ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren doktor, her anlamda Timur'un rakibi olacak. Bahar'ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

 

DİĞER HABERLER