Dizinin İzlenme Sebebiydi, Arka Sokaklar’dan Ayrılacağı Ortaya Çıktı!

 Dizinin İzlenme Sebebiydi, Arka Sokaklar’dan Ayrılacağı Ortaya Çıktı!
Kanal D dizisi Arka Sokaklar, çok önemli bir oyuncusunu kaybetmek üzere. Dizinin ilk bölümünden bu yana ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu, artık yol ayrımında.

Son zamanlardaki oyuncu ayrılıklarına üç aşağı beş yukarı hepimiz alıştık. Ancak bu sefer köklü bir diziden hiç beklenmedik ayrılık haberi geldi. Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, her Cuma akşamı izleyicisini Kanal D ekranlarında heyecan dolu anlarla buluşturuyor. Ancak dizide son dönemde yaşanan gelişmeler, seyirciyi adeta bir duygu seli içine sürüklüyor. Özellikle Hüsnü Komiser karakteri ile ilgili alınan son karar, dizi takipçilerini derinden etkiledi.

arka sokaklar ayrılık

Hüsnü Komiser Nereye?

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Özlem Çınar gibi usta isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde, bu sezon oyuncu kadrosunda büyük bir revizyon yaşandı. Son olarak Hüsnü Komiser karakteri için alınan tayin kararı, diziyi aralıksız takip eden izleyicilerini şaşkınlığa uğrattı.

arka sokaklar kim ayrılıyor

Tayin Olacağı Söyleniyor

Rıza Baba'nın ekibinin temel taşlarından biri olan Hüsnü Komiser, alınan tayin kararıyla birlikte ekip arkadaşlarından ayrılma noktasına geldi. Özgür Ozan'ın bu senaryonun sebep gösterilerek ekranlara veda edeceği iddia ediliyor. Oyuncunun yokluğu fazlasıyla hissedilecek.

hüsnü diziyi bırakıyor

Oyuncu Kadrosunda Değişim Yaşanacak

Yıllardır süregelen maceraları, aksiyon dolu sahneleri ve sıcak aile ilişkileriyle izleyicisine keyifli anlar sunan Arka Sokaklar, kadrosundaki bu büyük değişiklikle yeni bir döneme girecek gibi görünüyor. Hüsnü Komiser'in vedası, dizide yeni bir dönemin başlangıcı olabilir mi? Son zamanlarda en önemli isimlerini kaybeden dizi, bu sefer ilk bölümden beridir diziyi temsil eden Özgür Ozan'ı kaybetmenin ucunda.

  • #arka sokaklar #hüsnü #ayrılık

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER