E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyaspor’un yeni transfer hamlesi! Zimbabveli futbolcu Konya’ya davet edildi

07 Şubat 2024 Çarşamba 11:36

Konyaspor, 2023-24 sezonu 2. Transfer ve Tescil Dönemi'ndeki son hamlelerini gerçekleştiriyor. Stoper, on numara ve forvet noktasına takviyeler yapacak yeşil-beyazlılar, listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Konyaspor, son olarak bir dönem Yeni Malatyaspor forması da giyen Zimbabveli savunmacı Teenage Hadebe'yi şehre davet etti.

Yeşil-beyazlı kurmaylar, Hadebe ile masada

Konyasporlu kurmaylar, MLS ekiplerinden Houston Dynamo'da forma giyen Teenage Hadebe ile yapılan ilk görüşmelerde olumlu sonuçlar aldı. 28 yaşındaki oyuncuyu şehre davet eden yönetim burada yapılacak görüşmelerin ardından transferi sonuçlandıracak.

Teenage Hadebe kimdir?

Teenage Hadebe, 17 Eylül 1995 tarihinde Zimbabve'nin Bulawayo şehrinde dünyaya geldi. Ülkesinden Bantu, The Highlanders ve Chicken Inn FC formaları giyen Hadebe, akabinde Güney Afrika ekiplerinden Kaizer Chiefs'in yolunu tuttu. 2019-20 sezonunda yolu Türkiye'ye düşen Zimbabveli oyuncu 2 sezon Yeni Malatyaspor forması giydikten sonra MLS ekiplerinden Houston Dynamo'ya transfer olmuş son 3 sezonunu da burada geçirmişti. (Mustafa İlker Şen))

DİĞER HABERLER