Selçuk Üniversitesi duyurdu: Fotokopi çekim yeri, kantin ve çay ocakları ihale ile kiraya verilecek!

- Güncelleme Tarihi:

 Selçuk Üniversitesi duyurdu: Fotokopi çekim yeri, kantin ve çay ocakları ihale ile kiraya verilecek!

Selçuk Üniversitesi bünyesindeki listede adı geçen fotokopi çekim yeri, kantin ve çay ocakları açık artırma usulü ile 3 yıllığına kiraya verilecek.

İhale 6 Temmuz'da Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı toplantı salonunda yapılacak.

İhaleye ait şartname her gün mesai saatleri içinde Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında görülebilir. İhaleye katılacakların İhale Şartnamesi ve eklerini 250,00 TL. Bedeli Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Veznesine ya da Vakıf Bank Konya Nalçacı Şubesi'ndeki IBAN TR15 0001 5001 5800 7290 2889 09 numaralı hesabına yatırarak alması zorunludur.

İhaleye katılabilmek için;

1-İhaleye katılabilmek için ilgili şahısların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olup, engel hali bulunmamak,

2-Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile e- posta adresi, nüfus cüzdanı fotokopisi,

3- Kantin, kafeterya, çay ocağı, fotokopi çekim yeri faaliyetlerine uygun, kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Faaliyet belgesi;

Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge, (Fotokopi çekimi gerçekleştirmeye yönelik ilgili odalardan alınan faaliyet belgesi),

Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

05.06.1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu hükümlerine göre Kantincilik alanında alınmış; Ustalık Belgesi veya İşyeri Açma Belgesi veya Kalfalık Belgesi veya Kurs Bitirme Belgesi veya Meslek Odası Faaliyet Belgesi (Meslek Odası Faaliyet Belgesinin Konusu; Kantinlerin Faaliyetleri / Yiyecek ağırlıklı hizmet veren kafeteryaların Faaliyetleri/   Pastanelerin ve Tatlıcıların Faaliyeti / Çay Ocakları Kafeler, Meyve Suyu Salonları ve Çay Bahçelerinde İçecek Sunum Faaliyeti/Oturacak Yeri Olan Fast-Food Satış Yerlerinden (Hamburger, Sandviç, Tost,vb.) Tarafından  Sağlanan Yemek Hazırlama ve Sunum Faaliyetlerinden herhangi biri olan faaliyet belgesi)

4-Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri; Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

5- Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi,

6- İsteklinin iş ortaklığı olması halinde iş ortaklığı beyannamesi, ayrıca belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

7- Kamu kurum ve kuruluşlarında son 7 (yedi) yıl içerisinde en az 2 (iki) yıl kendi nam ve hesabına; Kantin, Kafeterya, Pastane, Lokanta veya Fastfood tarzı işletme işi yapmış olduğuna dair kanıtlayıcı belge. (İlçeler için bu madde aranmamaktadır.)

Fotokopi Çekim Yeri için; kamu kurum ve kuruluşlarında son 7 (yedi) yıl içerisinde en az 2 (iki) yıl kendi nam ve hesabına fotokopi çekim tarzı işletme işi yapmış olduğuna dair kanıtlayıcı belge.

8- İhale dokümanının satın alındığına dair belge, (dekont, makbuz ve/veya idare tarafından verilen tutanak ile belgelendirilecektir).

9- Sabıka kaydı olmadığına dair belge, (son 6 ay içinde alınmış) Alınan bu belgede "Adli Sicil Kaydı” veya "Adli Sicil Arşiv Kaydı” var ise o kayıtlara ilişkin mahkeme kararı da eklenecektir.

10- Geçici teminatın nakit yatırılması durumunda Selçuk Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının veznesine veya Vakıflar Bankasının Konya Nalçacı Şubesi'ndeki IBAN TR15 0001 5001 5800 7290 2889 09 hesabına yatırıldığına dair alındı belgesi veya aynı tutardaki banka teminat mektubu. (teminatların banka teminatı olması halinde süresiz olması gerekmektedir.)

11- İstenen tüm evrakların asılları, noter tasdikli suretleri ya da aslı idarece görülerek onaylanmış suretini verecektir.

12- İstekli tarafından her sayfası imzalanmış idarece hazırlanan şartname.

13- Başkanlığımızdan temin edilecek ihalelerden yasaklı olunmadığına dair taahhütname.

14- İstekliler kiraya verilecek yeri gördüklerine dair yazılı taahhüt beyanında bulunacaklardır.

15- İhaleye katılacak isteklilerden daha önce Üniversitemizle iş ilişkisi olanlar, Üniversitemize borçlarının bulunmadığını belgeleyeceklerdir. (Borcu olmadığına dair belge Strateji Geliştirme Daire Başkanlığından alınacaktır.)

16- Posta kanalı ve ihale başlama saatinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular katılımcı veya vekili tarafından bizzat yapılacaktır.

 

  • #Konya haberleri #Konya haber #Selçuk üniversitesi #SÜ ihale #Selçuk Üniversitesi ihale #Kantin ihalesi #Fotokopi yeri ihalesi #çay ocağı ihalesi

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER