DOLAR
47,697 TL
EURO
54,876 TL
STERLİN
64,539 TL
GRAM
6.707 TL
ÇEYREK
10.987 TL
YARIM
21.908 TL
CUMHURİYET
43.412 TL

Kuyumcuda hırsızlık: Kaçan şüpheliyi çırak yakaladı

 Kuyumcuda hırsızlık: Kaçan şüpheliyi çırak yakaladı
Ankara’nın Sincan ilçesinde bir kuyumcudan hırsızlık yaparak kaçan şüpheli, kuyumcunun çırağı tarafından yakalandı.

Olay, Sincan ilçesi Tandoğan Mahallesi Buhara Caddesi'ndeki bir kuyumcuda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, kuyumcuya gelen Sabit C., bilezik bakmak istediğini söyledi. Şüpheli, kuyumcu çırağının kendisine gösterdiği 3 adet 50 gramlık bileziği bir anda alarak iş yerinden kaçtı. Durumu fark eden çırak, şüphelinin peşinden koştu.

Yaşanan kovalamaca sonucunda çırak, şüpheliyi arka mahallede yakaladı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Sabit C.'yi gözaltına alarak Sincan Polis Merkezi Amirliği'ne götürdü. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER