DOLAR
42,02
EURO
49,09
STERLİN
56,51
GRAM
6.258,45
ÇEYREK
10.273,44
YARIM ALTIN
20.447,35
CUMHURİYET ALTINI
40.823,18

Konya’da 3 binden fazla kişiye trafik güvenliği eğitimi verildi

 Konya’da 3 binden fazla kişiye trafik güvenliği eğitimi verildi

Konya İl Jandarma Komutanlığı, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yürüttüğü eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 1-15 Ekim 2025 tarihleri arasında "Öğrenci ve Sürücülere Yönelik Trafik Eğitimi” programı gerçekleştirildi.

Eğitimler kapsamında 2.404 vatandaş ile 640 öğrenci olmak üzere toplam 3.058 kişiye trafik güvenliği konusunda bilgilendirme yapıldı. Eğitimlerde, trafik kurallarına uyulmasının önemi, yaya ve okul geçitlerinin güvenliği, emniyet kemeri kullanımı ve dikkatli sürüş gibi konular ele alındı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı, trafik kazalarının önlenmesine yönelik bilinçlendirme faaliyetlerinin aralıksız süreceğini belirtti.

(Cumali Özer)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER