Konya İl Jandarma Komutanlığı, 18 Kasım ve 25 Kasım tarihlerinde 08.00–20.00 saatleri arasında geniş katılımlı "Aranan Şahıslar Uygulaması” gerçekleştirdi. Çalışmalara toplam 348 tim ve 965 personel katıldı.
66 Bin Kişi ve Araç Sorgulandı
Uygulama kapsamında 55.513 kişi ile 10.658 araç olmak üzere toplam 66.171 sorgu yapıldı. Denetimlerde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yoğun çalışma yürütüldü.
Aranan 40 Şahıs Yakalandı
Çalışmalar sonucunda 35'i infaza yönelik, 5'i ifadeye yönelik olmak üzere 40 şahıs yakalandı. Ayrıca 25 yoklama kaçağı/bakaya hakkındaki idari işlemler tamamlandıktan sonra şahıslar serbest bırakıldı.
Konya İl Jandarma Komutanlığı'nın denetim ve uygulamalara aralıksız devam edeceği bildirildi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”