Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Selçuklu Borsa İstanbul ortaokulunu ziyaret ederek yaz dönemi DYK’larda eğitim alan öğrenciler ve Selçuklu hem kursiyerleri ile bir araya geldi.
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu Borsa İstanbul Ortaokulunu ziyaret ederek yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında (DYK) açılan kurslara katılan öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Selçuklu Halk Eğitimi Merkezinin (HEM) okul bünyesinde açılan kurslarını da ziyaret eden İl Müdürü, DYK'lar başta olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden ve öğretmenlerden bilgi aldı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”