Konya İtfayesi “İtfaiye Haftası’’ kapsamında Başkan Altay’ı ziyaret etti
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İtfaiye Haftası kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli ile bir araya gelerek tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası’nı kutladı.
İtfaiye Haftası kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeli, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti.
Tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası'nı kutlayan Başkan Altay, hayat kurtarmak adına fedakârca görev yapan itfaiyecilerin, her zaman takdirinin en büyüğünü hak ettiğini belirtti.
İtfaiye teşkilatının her bir kahramanının, bir canı daha kurtarmak için tereddüt etmeden kendi canlarını ortaya koyduğuna dikkati çeken Başkan Altay, ziyaretleri dolaysıyla Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personeline teşekkür etti.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”