İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında genç öğretmen Muhammed Yorulmaz hayatını kaybetti. Aslen Konyalı olan Muhammed Yorulmaz, Aydın ili Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz'ın oğluydu. Talihsiz kaza, ailesini ve sevenlerini derin bir yasa boğdu.
Düğün Hazırlıkları Yerini Hüzne Bıraktı
30 Ağustos 2025 Cumartesi günü dünyaevine girmeye hazırlanan 27 yaşındaki İngilizce öğretmeni Muhammed Yorulmaz'ın hayatını kaybetmesi, hem ailesini hem de yakın çevresini derinden sarstı. Genç yaşta aramızdan ayrılan öğretmenin ölümü, meslektaşları ve öğrencileri arasında da büyük üzüntüye neden oldu.
Cenazesi Konya'da Toprağa Verilecek
Muhammed Yorulmaz'ın cenazesi, bugün öğle namazının ardından Konya merkezde bulunan Hocacihan Mezarlığı'nda defnedilecek.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”