Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Uluslararası Mevlâna Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftar programında bir araya geldi. Okulu ziyaret eden Vali Akın, "İftarda Konuşalım Ramazan Söyleşileri” programına katılarak öğrencilerle samimi bir ortamda buluştu.
58 farklı ülkeden gelerek Konya'da eğitim gören öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Akın, gençlerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin eğitim hayatlarına dair düşüncelerini dinleyen Akın, başarı dileklerini ileterek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
RAMAZAN'IN BEREKETİ VE KARDEŞLİK İKLİMİ PAYLAŞILDI
Söyleşinin ardından okul pansiyonunun yemekhanesine geçen Vali Akın, öğrencilerle birlikte iftarını açtı. Aynı sofrada buluşmanın birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirten Akın, Ramazan ayının manevi atmosferini öğrencilerle paylaştı.
Farklı coğrafyalardan gelen gençlerin aynı çatı altında eğitim görmesinin kültürel zenginlik oluşturduğunu vurgulayan program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”