Hamza Dağ: Seçim yaklaştıkça CHP Genel Başkanı’nın bana olan sevgisi artmaya başladı

- Güncelleme Tarihi:

 Hamza Dağ: Seçim yaklaştıkça CHP Genel Başkanı’nın bana olan sevgisi artmaya başladı
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim yaklaştıkça CHP Genel Başkanı’nın kendisine olan sevgisinin artmaya başladığını gördüğünü belirtip, “Seçim yaklaştıkça sevgisi, muhabbeti, paniği artacak“ dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Torbalı'da Ayrancılar Barış Manço Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Ziyarete AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti Torbalı Belediye başkan adayı Özgür Erman Çağlar ve vatandaşlar eşlik etti. Dağ, esnaf ziyareti sırasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in dünkü basın toplantısı sonrasında söylediği 'Hamza beni ara diyen ben değilim, Hamza kendi genel başkanını arasın' açıklamasına cevap verdi. Dağ, "Dün Sayın Özel, şehrimizde bazı ziyaretlerde bulundu. Bizimle ilgili de bazı açıklamalar oldu. Öncelikle dün Mithatpaşa Caddesi'nde Sayın Özgür Özel ve heyetiyle bir karşılaşmamız oldu. Mithatpaşa Caddesi'nin oy tercihinin çoğunluğunun ne olduğunu üç aşağı, beş yukarı İzmir'i bilenler bilir. Ama Mithatpaşa Caddesi'nde şükürler olsun milletvekilimiz Mehmet Ali Çelebi, Konak Belediye Başkan adayımız Ceyda Bölünmez Çankırı'yla biz bizzat oradaki esnafımıza dokunarak, oradaki esnafımızla hasbihal ederek orada oturan hemşerilerimizle sohbet ederek seçim çalışmalarımızı yaparken onların otobüslerinden selamlayarak geçtiğine şahit olduk. Biz de kendilerine İzmir'de demokrasi havasını sonuna kadar yaşatmak için seçim dönem başında söylemiştik. ‘Bir bayram havasında seçim çalışması yürüteceğiz' diye. Güzel de bir enstantane, görüntü de oluştu" ifadelerini kullandı.

'SEÇİM YAKLAŞTIKÇA CHP GENEL BAŞKANININ BANA OLAN SEVGİSİNİN ARTMAYA BAŞLADIĞINI GÖRÜYORUM'

"Sayın Özel'in İzmir'e geldiği zaman mutlaka bizimle ilgili bazı açıklamaları oluyor" diyen Dağ, "Çiğli'deki gençlik kollarının yapmış olduğu ve süreçten benim sonradan haberim olduğu bir durum. Biz de gençlik kollarından geliyoruz. Böyle esprili şeyler bu süreçlerde olur. Bizim tamamen espriyle bakacağımız, gülüp geçeceğimiz işler. Sayın Özel 82'nci dakikada Playstation oynarken siyasete atıldığı için bu işlerden çok fazla anlamaz. Onun için biz bunu İzmir demokrasi kültüründe içimizde eritmeyi gayet iyi şekilde biliriz" diye konuştu.

"Seçim yaklaştıkça CHP Genel Başkanı'nın bana olan sevgisinin artmaya başladığını görüyorum" diyen Dağ, şöyle devam etti:

"Dünkü basın toplantısında 10 defa Hamza Dağ ismini telaffuz etmiş. Seçim yaklaştıkça sevgisi, muhabbeti, paniği artacak. Tabii ki CHP'nin en kısa süreli genel başkanı olma hüviyetini yaşayacağı korkusu ve inşallah İzmirlilerin tercihinin de bunda çok büyük etkin olacağının endişesinin onun bana olan sevgisini artırdığının farkındayım. Bizi sevmeye devam edecek."

Hamza Dağ, esnaf ziyareti sırasında, önünden geçtiği CHP Torbalı Belediye Başkan adayı Övünç Demir'in seçim ofisine de selamladı.

Kaynak: DHA

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”