Eskişehir, Adana, Antalya ve İzmir’i kapsıyor! Bir anda geliyor: 48 saat sürecek!

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü
 Eskişehir, Adana, Antalya ve İzmir’i kapsıyor! Bir anda geliyor: 48 saat sürecek!
Meteoroloji kaynağı Hava Forum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bazı illerdeki sıcaklık derecelerini duyurdu. Afrika’dan Türkiye’ye gelen sıcak hava dalgası Eskişehir, Adana, Antalya ve İzmir başta olmak üzere belirli illerde de kavurucu etkisini gösterecek. İşte detaylar..

Meteoroloji kaynağı Hava Forum'dan Adana, Antalya ve İzmir başta olmak üzere belirli illerdeki 2 gün etkili olması beklenen sıcaklık dereceleri paylaşıldı.

Buna göre 3 Haziran Pazartesi ve 4 Haziran Salı günü Eskişehir, Sarıcakaya, Adana, Antalya, İzmir, Diyarbakır, Edirne, İstanbul, Bursa ve Ankara'da sıcaklık bir anda yükselecek.

Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla en çok etki alan illerin sıcaklık dereceleri de paylaşıldı. 

Hava Forum paylaşımına göre; 

Sıcak severlere müjde! Pazartesi ve salı ilave Afrika desteği geliyor. 

Eskişehir, Sarıcakaya 45°

Adana 41°

Antalya 40°

İzmir 39°

Diyarbakır 39°

Edirne 37°

İstanbul 36°

Bursa 36°

Ankara 35°

 

  • #Eskişehir #Sarıcakaya #Adana #Antalya #İzmir #Diyarbakır #Edirne #İstanbul #Bursa #sıcaklık #hava durumu

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER