DOLAR
39,93
EURO
46,76
STERLİN
54,86
GRAM
4.229,78
ÇEYREK
6.947,45
YARIM ALTIN
13.895,90
CUMHURİYET ALTINI
27.662,72

Konya’da ambulansa yol vermeyen sürücüye ceza yağdı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da ambulansa yol vermeyen sürücüye ceza yağdı
Konya’nın Meram ilçesinde kalbi duran bir hastaya müdahale için yola çıkan ambulansa yol vermeyen araç sürücüsüne ceza kesildi.

Konya'nın Meram ilçesi Hasanköy Caddesi üzerinde kaydedilen görüntülerde, ambulansa yol vermediği tespit edilen sürücüye görüntüler izletildi. Sürücü, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu ve ihlali gerçekleştirdiğini kabul etti.

Hatasını kabul etti

Sürücü, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu ve ihlali gerçekleştirdiğini kabul etti.

Trafik ekipleri, sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'nun 55/1-C (geçiş üstünlüğüne sahip araca yol vermemek) ve 46/2-D (aksine bir işaret bulunmadıkça en sol şeridi sürekli işgal etmek) maddeleri kapsamında toplam 3.160 TL idari para cezası uyguladı.

(Sibel Elmas)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • RA
    Ramazan Acar
    3 saat önce

    Bu ceza onun için ödül gibi, hasta ölse ne olacaktı.bu tipler Konya'da çok.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • G
    Gonyalı
    3 saat önce

    Az yazılmış ceza değil mükafat olmuş

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER