Evde Ayçiçek Yağı Yoksa Dikkat! Markette Stokları Eritecek İndirim Yapıldı! 5 Litresi Sudan Ucuza Gidiyor!

- Güncelleme Tarihi:

 Evde Ayçiçek Yağı Yoksa Dikkat! Markette Stokları Eritecek İndirim Yapıldı! 5 Litresi Sudan Ucuza Gidiyor!
Ayçiçek yağında dev indirim kampanyası başladı. Stokları eritmek isteyen market, 5 litre Ayçiçek yağının fiyatını uyguna çekti.

Migros, her hafta yayınladığı kataloglarla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. 29 Mart 2024 tarihli kataloğundaki avantajlı ürünler, özellikle mutfak giderlerini düşürmek isteyenleri heyecanlandıracak cinsten. Komili Ayçiçek Yağı'ndan cips çeşitlerine, ramazan şerbetinden deterjanlara kadar pek çok ürün bu hafta da "çok al az öde" kampanyası kapsamında sunuluyor. İşte bu haftanın gözde ürünleri ve avantajları!

migros ayçiçek yağı

5 Litresi 179,90 TL'ye Düşürüldü

5 litrelik Komili Ayçiçek Yağı, sağlıklı ve ekonomik yemeklerin vazgeçilmezi. Pet şişede sunulan bu kaliteli yağ, tekli alımlarda 194.90 TL iken, ikili alımlarda fiyat 179.90 TL'ye düşüyor. Bu fırsatla birlikte uzun süre kullanabileceğiniz yağ ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

migros indirim

Gıda ve Temizlik Ürün Fiyatları da Düştü

Ruffles ve Lay's cips severler, Migros'ta sizleri bekleyen fırsatları kaçırmayın. Özellikle Ruffles Originals Patates Cipsi 150 gram parti boy 37.95 TL'den 33.95 TL'ye düşerken, 3 Al 2 Öde kampanyasıyla adet başı fiyat 23 TL'ye kadar iniyor. Lay's Klasik ve Yoğurt Mevsim Yeşillikleri çeşitleri için de benzer indirimler mevcut. Ramazan ayının olmazsa olmazı Uludağ Ramazan Şerbeti, 1 litrelik ambalajıyla 27.75 TL'den 25 TL'ye indi. Sepet kampanyalarında %25 ekstra indirimle iftar sofralarınıza lezzet katın. Duru Pilavlık Pirinç 1 KG, 37.50 TL'den 27.50 TL'ye düşerken, Pakmaya 5'li Karbonat 7.25 TL'den 5.44 TL'ye geriliyor. Ayrıca, Ariel Aquapudra Dağ Esintisi Renkliler için 7 KG paket 354.50 TL'den 248.15 TL'ye düşüyor. Ev temizliği ve gıda stokları bitmeden alışveriş yapabilirsiniz.

  • #migros #ayçiçek yağı

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER