Seyyanen zam nedir: Seyyanen zam ne demek?

- Güncelleme Tarihi:

 Seyyanen zam nedir: Seyyanen zam ne demek?
Zamlı memur maaşları 15 Temmuz’da hesaplara yapılacak. Peki seyyanen zam nedir, seyyanen zam ne anlama geliyor?

 

Seyyanen zam nedir: Seyyanen sözlük anlamı itibari ile eşit miktarda anlamına geliyor. Seyyanen zam ise görev, derece fark etmeksizin bütün çalışanlara eşit miktarda zam yapılacak anlamına geliyor. Seyyanen zam yüzde olarak hesaplanmıyor. Seyyanen zam miktarı 100 TL ise bütün çalışanların maaşına 100 TL olarak yansıyor. 

Seyyanen zam ne kadar? 

Seyyanen zam ne kadar: En düşük emekli maaşının 22 bin lira altında olmaması için yapılan düzenleme seyyanen zamla sağlandı. Bütün kamu çalışanlarına enflasyon farkına ek olarak 8 bin 77 lira seyyanen zam yapıldı. Bütün çalışanların maaşlarına yüzde 17,55'lik toplu sözleşme ve enflasyon farkının yanı sıra 8 bin 77 lira zam yapıldı. Bu tutar her ay maaşlara yansıtılacak. 

Memur emekli maaşlarına seyyanen zam var mı? Memur emeklisine refah payı: 

Memur emekli maaşlarına seyyanen zam var mı:Seyyanen zam memurları kapsarken emeklileri kapsam dışında bırakıyor. Emekli memurlar seyyanen zamdan yararlanamayacak. Emekliler yüzde 17.55'lik toplu sözleşme ve enflasyon farkı zammından yararlanacak. Seyyanen zam kapsamına alınmayan emekliler refah payı ödemesi bekliyor ancak bunun yapılıp yapılmayacağı henüz net değil.

  • #Seyyanen zam nedir #Emekli memurlar seyyanen #Seyyan zam #Seyyanen zam kaç TL #Seyyanen ne demek #Seyyanen zam ne demek #Seyyanen anlamı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • M
    Melek
    319 gün önce

    Asgari ücretli ne yapacak bilen var mı

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • SA
    Saliha Acar
    319 gün önce

    Tabi memura zam memur emeklisi ne zam işçi emeklisi ve dul yetim aylığı alana yok

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER