DOLAR
47,838 TL
EURO
55,055 TL
STERLİN
64,682 TL
GRAM
6.714 TL
ÇEYREK
11.000 TL
YARIM
21.933 TL
CUMHURİYET
43.462 TL

Konya’da marketten çıkan sürücü otomobilini yerinde bulamadı! Yaşananlar kamerada

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da marketten çıkan sürücü otomobilini yerinde bulamadı! Yaşananlar kamerada
Konya’nın Kulu ilçesinde el freni çekilmeyen otomobil, yaklaşık 66 metre ilerledikten sonra bir evin duvarına çarparak durdu. Yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, ilçeye bağlı Zincirlikuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sürücü M.G., otomobilini marketin önüne park ederek alışveriş yapmak üzere markete girdi.

Yükseklikten aşağı düştü

İddiaya göre, el freni çekilmeyen otomobil bir süre sonra kendi kendine geri geri hareket etmeye başladı. Yaklaşık 66 metre ilerleyen araç, kavşakta karşı şeride geçtikten sonra yaklaşık 1 metre yükseklikten aşağı düştü.

Duvara çarparak durabildi

Hareketine devam eden otomobil, müstakil bir evin duvarına çarparak durabildi.

Marketten çıkan sürücü, otomobilini park ettiği yerde göremeyince büyük şaşkınlık yaşadı. 

Olayda yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

İşte o anlar;

(Bekir Turan)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER