Bahar dizisi setinde kavga mı çıktı? Bahar dizisi bitiyor mu, sette ne oldu?

- Güncelleme Tarihi:

 Bahar dizisi setinde kavga mı çıktı?  Bahar dizisi bitiyor mu, sette ne oldu?
’Bahar’ dizisi setinde sarsıcı bir olay yaşandığı iddia ediliyor. Peki, sette kavağa mı çıktı, bahar dizisi bitiyor mu?

Şubat ayından beri ekranda olan ve başrolünde Demet Evgar'ın bulunduğu 'Bahar' dizisi, son dönemlerin en sevilen yapımlarından biri olarak öne çıkıyor.

Ancak, dizinin setinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. İddiaya göre, Bahar karakterine hayat veren Demet Evgar, set çalışanlarına kötü davranışlarda bulunup küfretti gündeme gelmeye başladı.

Sette çıkan olaylar sadece iddia!

Aramızda Kalmasın programının iddiasına göre, Demet Evgar, sahne süresini soran bir yönetmen asistanına küfrettiği için sette gerginlik yaşandı. Asistan, durumu dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'a bildirdi. Yeşilyurt, ekibin hiç kimsenin saygısızlık yapmasına izin vermeyeceğini belirterek seti kısa süreliğine durdurdu.

Yönetmen, Demet Evgar'ın özür dilememesi halinde sete geri dönülmeyeceğini açıkladı. İddialara göre, Evgar da bu durum karşısında ağlayarak özür diledi.

İddiayı ortaya atan Müge!

Müge Dağıstanlı, yaşanan sorunun şubattan beri devam ettiğini ve Demet Evgar'ın zaman zaman yönetmeni dinlememesi, kostüm ekibini zor durumda bırakması gibi nedenlerle ortaya çıktığını belirtti.

Bahar Dizisi Oyuncuları

Bahar dizisinin oyuncuları arasında; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan yer alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER