Yeni sosyal medya platformu: Threads nedir? Threads nasıl kullanılır?

 Yeni sosyal medya platformu: Threads nedir? Threads nasıl kullanılır?
Uzun bir süredir konuşular, Elon Musk ile Mark Zuckerberg’i karşı karşıya getiren yeni sosyal medya platformu Threads kullanıma açıldı. Threads nedir, Threads hesabı nasıl açılır, Threads nasıl kullanılır?

Tesla'nın sahibi Elon Musk'un Twitter'i satın alması küresel çapta ses getirmiş, Musk'un stratejileri çokça tartışılmıştı. Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, yeni bir hamle yaparak Twitter'e rakip olacak yeni sosyal medya platformu Threads'ı kullanıma açtı. Bu yeni platform sadece 7 saat içinde 10 milyon kullanıcı sayısını aştı. Bu sayı hızla arttı, artıyor.

Threads nedir?

Threads nedir: sorusu bu günlerde çokça aratılıyor. Mark Zuckerberg'in üst yöneticisi olduğu Facebook, Instagram ve WhatsApp'ı bünyesinde barındıran Meta Platformu çatısı altında kullanıma açılan Threads birçok özelliği ile Twitter'i anımsatıyor. 500 karakter uzunluğunda yazılar, fotoğraflar, bağlantılar ve 5 dakikaya kadar video paylaşımı yapılabilen Threads 100'den fazla ülkede kullanıma sunuldu.

Threads hesabı nasıl oluşturulur? 

Peki, Threads hesabı nasıl oluşturulur: Threads hesabı Instagram ile uyumlu olarak çalışıyor. Instagram kullanıcıları telefonlarına gelen bildirimi tıklayıp komutları tabip ederek yeni Threads hebalarını oluşturabiliyor. Instagram takipçileri senkronize olarak yeni platforma da katılabilirken, yeni kullanıcı ekleyerek daha çok hesaba erişebiliyorsunuz. İsterseniz Instagram hesabınızdaki profili de aynı şekilde Threads hesabına geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece birkaç basit "ileri” komutunu takip edip, tıklamak olacak.

Threads nasıl indirilir?

Threads nasıl indirilir: Threads İOS ve Android cihazlar için 100'den fazla ülkede aynı anda kullanıma açılan uygulama App Store ve Google Play Store'dan indirebiliyor. Kurulumu oldukça basit olan Threads'ın kısa bir süre içinde Twitter'i koltuğundan etmesi bekleniyor. Öyle ki Elon Musk tarafından Twitter'de ortaya konan stratejiler dünya genelinde şımarıklık olarak nitelendiriliyor. Instagram ile entegre çalışan Threads ile yüz milyonlarca hesaba ulaşmayı hedefleyen Zuckerberg, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasından sonra Twitter'i bırakanları da yeni uygulamaya çekebilmeye çalışacak. 

Threads güvenli mi?

Twitter'den dili yananlar merak ediyor. Threads güvenli mi: Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg Threads'ın ilk kullanıcısı olarak hesabından ilk paylaşımı yapan isim oldu. Zuckerberg, paylaşımında "Hadi bunu yapalım. Threads'e hoş geldiniz." ifadesini kullandı. Yeni sosyal medya platformu: Threads nedir? Threads nasıl kullanılır? Threads'in vizyonunun sohbet için açık ve samimi bir kamusal alan oluşturmak olduğunu ifade eden Zuckerberg, Instagram'ın en iyi yaptığı şeyi almayı ve yeni bir deneyim yaratmayı umduklarını aktardı.

Threads meydan savaşı!

Threads'in açılma duyurusunun hemen ardından Elon Musk, Zuckerberg'e "kafes dövüşü" teklifi yapmıştı. Ortam her geçen an gerildi, ikilinin bunu yapıp yapmayacağı en çok merak edilen konu olmuştu. Merak hala devam ediyor. Öyle ki Zuckerberg 22 Haziran'da yaptığı paylaşımında, "kafes dövüşü" teklifini kabul ettiğini duyurmuştu. Yeni sosyal medya platformu: Threads nedir? Threads nasıl kullanılır? Önümüzdeki süreçte ne olacağı bilinmemekle beraber, fiziki temaslı dövüş yerine sosyal medya platformları üzerinden verilen meydan savaşı da kullanıcılara bir hayli keyif veriyor. 

  • #Threads savaşı #Threads nedir #Threads nasıl kullanılır #Threads nasıl indirilir #Threads #Threads ınstagram #Instagram Threads #Elon Musk Threads #Mark Zuckerberg Threads #Meta Threads

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • B
    Burak
    297 gün önce

    Bu ne yaa telefonda yer kalmadı

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • M
    Meltem
    297 gün önce

    Bu uygulama çok kullanışlı ama ben kullanmayacam

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (1)
  • F
    Furkan
    297 gün önce

    Arkadaş biz sosyal medyayı azaltacaz diye uğraşırız bunlar habire sosyal mecra açar hangisine yeitşecez bilmem

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • N4
    Neco 42
    296 gün önce

    Gene 666 yı bulmuşlar logoya dikkatli bakın

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER