Selçuklu’da satılık daire

- Güncelleme Tarihi:

 Selçuklu’da satılık daire
Konya Selçuklu’da 52 m² daire icradan satılıktır
ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  

Konya'nın Selçuklu ilçesi Sille mahallesi 15477 ada 6 parsel zemin kat 1.giriş 4 no'lu bağımsız bölüm 1.040,29 y.ö. mesken nitelikli taşınmaz satılacaktır. Söz konusu taşınmaz Selahaddini Eyyubi Mahallesi, Şehit Muhsin Kiremitci Sokak, No: 13/4 (4 BB nolu daire) Selçuklu/KONYA adresindedir. Parsel imar parseli konumundadır. Konu binada kat irtifakı kurulmuş olup, kat mülkiyetine geçilmiştir. Taşınmazın bulunduğu bölge; 2-4 katlı konut amaçlı kullanılan ayrık nizam yapılar, küçük çaplı alışveriş merkezleri, ilköğretim okulu, sağlık ocağı, parklar ve ibadethane gibi ve sosyal alanlar yer almaktadır. Her türlü sosyal tesisler ve yeşil alan imkanı mevcuttur. Toplu taşıma araçları ile ulaşım kolaydır.  Taşınmazın bulunduğu bölgede otopark, yeşil alan, sosyal  alanlar gibi ihtiyaçlar belediyenin çalışmaları ve yeni projelerle en iyi şekilde karşılanmaktadır.
Sağlıksız ve zararlı olan, alt yapısı olmayan, az gelişmiş, çevre sağlığını tehdit eden sanayi atıkları, jeolojik açıdan tehlike arz eden oturmalar ve heyelan, ıslah edilmemiş dere yatağı, çöp boşaltım alanlarından, yüksek gerilim enerji hattı, emniyet acısından suç işleme oranı yüksek bölgeden uzak konumdadır. Taşınmaz Alaaddin Bulvarına 12 km mesafede konumlu durumdadır. Keşfi yapılan ana taşınmaz 1.040,29m2 alanlı 15477 ada, 3 no.lu parsel üzerinde karkas yapı tarzında 1 adet 2 girişli olarak inşa edilmiştir. Bina bahçe ve çevre düzenlemesi tamamlanmıştır. Konu taşınmazın bulunduğu bina 2 bodrum, zemin, 2 normal kattan ibarettir.
Dış cephe kaplaması mantolama sıva üzeri boya olan binanın girişinde, merdiven ve sahanlıklarında yer döşemesi mermer, duvarları saten alçı üzeri boyalıdır. Binada her girişte 1 adet asansör mevcuttur.  Mimari projesine göre Antre, 1 oda, 1 mutfak, 2 kiler, 1 banyo, 1 lavabo+wc, ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Yerinde yapılan incelemede kilerler ile balkonların birleştirilmesi sonucu 2 oda meydana getirildiği ve daire kullanımının (2 + 1) haline getirildiği tespit edilmiştir. Odalarda yer döşemesi laminat parke, duvarlar saten alçı üzeri boya, tavan kısmen spot ışıklı asma tavan, kısmen kartonpiyerdir. Banyo ve WC'de yer döşemesi seramik, duvarlar seramiktir. Mutfakta yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyer olup, mutfakta alt ve üst mutfak dolabı, tezgah arası fayans ve tezgah mermeri mevcuttur. Giriş holü ve koridorda yer döşemesi seramik, duvarlar saten boya, tavan kartonpiyerdir. Pencereler pvc doğrama ve ısıcamlıdır. İç kapılar panel, dış kapı çeliktir. Banyoda vitrifiye malzemesi olarak, klozet, duşakabin mevcuttur. Dairede doğalgaz yakıtlı, bireysel sistem yerden ısıtma kullanılmaktadır. Konu bina yaklaşık 2 yıldır kullanımdadır. Kuzeydoğu, güneybatı cepheli, 1. Giriş, Zemin kat, 4 bağımsız bölüm numaralı mesken yaklaşık balkon dahil brüt 104 m2, balkon hariç net 52 m2 alanlı olduğu belirlenmiştir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız
  • #selçuklu ev ilanları #selçukjluda ev var mı #konya selçuklu #selçuklu

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”