Konya Büyükşehir Belediyesi 10 Bilgi İşlem Teknik Servis Görevlisi alacak

- Güncelleme Tarihi:

 Konya Büyükşehir Belediyesi 10 Bilgi İşlem Teknik Servis Görevlisi alacak

Konya Büyükşehir Belediyesi 10 Bilgi İşlem Teknik Servis Görevlisi alımı yapacak. Online başvuru sistemi haricinde başvuru kabul edilmeyecek. Başvurular değerlendirildikten sonra uygun bulunan adaylar görüşmeye ve değerlendirilmeye çağırılacaktır.

MÜRACAAT KOŞULLARI

1- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

2- 22/05/2003 tarihli ve 4857 sayılı İş Kanunun 30 uncu maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla; görevini devamlı yapmasına engel olabilecek, akıl hastalığı bulunmamak.

3- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (…) (1) zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4- Fuhuş, cinsel saldırıda bulunma, çocukların cinsel istismarı, zorla fuhuşa sevk etme, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, cinsel saldırı, cinsel taciz, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, tefecilik suçlarından ceza almamış olmak.

5- Üniversitelerin Bilgisayar, Elektronik ve Otomasyon ile ilgili 2 yıllık bölümlerinin en az birinden mezun olmak.

6- Bilişim ürünlerinin (bilgisayar, yazıcı, tarayıcı, kamera, televizyon, modem vb.) bakımı, onarımı, sorun çözümü konularında en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak.

7- Elektrik-elektronik cihazların devre analizi, arıza tespiti, bakım, onarım, kablolama, kurulum vb. işlerini yapabilme, elektronik devre elemanlarını tanıma, ölçü aletlerini kullanabilme konularında tecrübe sahibi olmak.

8- MS Office ve genel bilgisayar kullanımına hâkim olmak.

9- Zayıf akım sistemlerinin (güvenlik kameraları, kayıt cihazları, güvenlik alarm sistemleri, geçiş kontrol sistemleri vb.) kurulum, kontrol, bakım, onarım ve yapılandırma konularında tecrübe sahibi olmak.

10- Kablo çekilmesi, kanal, kamera ve network ürünleri montajı konularında tecrübe sahibi olmak.

11- Tercihen temel network bilgisine sahip olmak.

12- B sınıfı sürücü ehliyetine sahip ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. Vardiyalı ve esnek mesai saatlerine engel bir durumu bulunmamak.

13- Başvuru tarihi itibariyle, 30 yaşından büyük olmamak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Üzerinde T.C. Kimlik numarası yazılı bulunan nüfus cüzdanı ya da T.C. Kimlik Kartı

2- Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf

3- Adli Sicil Belgesi (Konu kısmında Resmi Kurum ibaresi belirtilmeli)

4- Diploma

5- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Tüm aile bireylerini gösterir)

6- Yerleşim Yeri Belgesi (İkametgâh İlmühaberi)

7- Askerlik Durum Belgesi

8- Sürücü Belgesi

9- SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi (Barkodlu)

Başvuru Tarihleri: 19.09.2023 – 20.09.2023

Değerlendirme Süreci: İlan başvuran ve kriteri sağlayan adaylar, iki aşamalı değerlendirmeye tabi tutulacak olup, ilgili meslekte Uygulama sınavı ve mülakat yapılacak.

İLAN DETAYLARI VE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

  • #Konya Büyükşehir Belediyesi #Personel alımı #İşlem Teknik Servis Görevlisi alımı #Konya memur alımı #Konya iş başvurusu

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • B
    Batuhan
    199 gün önce

    Sonuçları açıklandı mı acaba

    • Cevapla
    • Begen (5)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”