Selçuklu’da satılık daire

 Selçuklu’da satılık daire
Konya Selçuklu’da 152 m² daire icradan satılıktır
ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; 

Konya'nın Selçuklu ilçesinde Sille mahallesinde  Sekiz katlı Betonarme apartmanın A Blok 1. kat 3. girişteki daire satılıktır.   Kat ön bahçe mesafesi, komşu bahçe mesafesi, Arka bahçe ve bina derinliğinde mevcut bina olarak belirtilmiştir. Taşınmaz 3194 sayılı yasanın uygulanması neticesinde oluşan imar parseli konumundadır. Parsel üzerindeki yapıya ait 2013 tarih ve 1332/481 numaralı Yapı Ruhsat belgesi ve 29.12.2015 tarih 20/41sayılı Yapı Kullanma İzin Belgesi bulunmaktadır. Söz konusu dairenin güneyi Ardıç Dalı Sokağa, kuzeyi Şehit Metin Sokağa ve batısı Şehit Emre Horoz Sokağa cephelidir. Taşınmaza yaya ve kapalı otopark girişlerinin Ardıç Dalı Sokaktan yapılmaktadır. Girişler 7x24 saat güvenlik kontrolündedir. Mesken doğu ve batı cephelidir. Balkonlar hariç net 128,40m2, balkonlar 12.88m2 alanlıdır. Satılık daire Konya'nın en hızlı gelişen bölgesinde ve Selçuklu ilçesinin merkezi konumundadır. Planlı yapılaşmalar büyük oranda tamamlanmıştır. Konya Şehir merkezine uzaktır. Ulaşım otobüs, minibüs ve tramvay ile sağlanmaktadır. Etrafında site tarzında yüksek katlı yapılarla birlikte yine çevresinde ticari merkezler, büyük ölçekli AVM ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Taşınmazın etrafında tüm sosyal donatılar mevcuttur. Konumu alışveriş ve iş merkezlerine, resmi ve eğitim kurumlarına, Sağlık Kurumlarına, sosyal donatı alanlarına, ana cadde ve yollara, yakındır. Taşınmazın bulunduğu bölgenin Elektrik, yol, su ve kanalizasyon, doğalgaz gibi alt yapı hizmetleri tam olup, her türlü Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır.Bölge sosyal ve kültürel yönden gelişmektedir. Toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmakta ve güzergâha yakındır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız
  • #satılık ev ilanları #konyada ev var mı #selçukluda ev kiraları #selçukluda satılık daire #selçukluda satılık ilanlar

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”