Konya'nın Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşanan bıçaklı saldırı, mahalle sakinlerinde tedirginliğe neden oldu. Henüz 18 yaşından küçük olan Batuhan isimli genç, tanımadığı iki kişi tarafından bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Tartışma Saldırıya Dönüştü
Olay, Mehmet Akif Mahallesi Gülüzar Sokak'ta meydana geldi. Yolda yürüyen Batuhan, karşısına çıkan ve daha önce hiç tanımadığı iki kişi ile bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışmaya girdi. Tartışma kısa sürede büyüyünce şahıslardan biri yanında taşıdığı bıçakla Batuhan'ın sol bacağına saldırdı.

Yaralı Genç Hastaneye Kaldırıldı
Kanlar içinde yardım isteyen Batuhan'ı gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne sevk etti. Batuhan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Şüphelilerin Alkollü Olduğu İddia Edildi
Saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin alkollü olduğu iddia edilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Mahalle sakinleri ise saldırının ardından büyük endişe yaşadı ve benzer olayların önüne geçilmesi için güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti.


(Ali Asım Erdem)