Kılıçdaroğlu kaybetmediyse kim kaybetti?

- Güncelleme Tarihi:

 Kılıçdaroğlu kaybetmediyse kim kaybetti?

Bir gün öncesinden söyleselerdi inanmazdım.

Hala inanıp inanmamakta kararsızım. Duyduklarımın doğru, okuduklarımın gerçek olup olmadığı hususunda tereddütteyim. Rüya aleminde değilimdir inşallah.

Seçim gününe kadar demokrasi denildiğinde mangalda kül bırakmayan kalemşorlar çok ilginç yorumlar yapıyor, çok ilginç mesajlar paylaşıyor.  

Buluştukları ortak nokta, ‘Kılıçdardoğlu kaybetmedi.'

Kılıçdaroğlu kaybetmediyse dün kaybeden kimdi?

Herkesin beklentisi,  kaybedenlerin artık  siyaset arenasından çekilmesiydi.

Özellikle Kılıçdaroğlu hususunda artık görüşler netti. Yolun sonuna gelinmişti. Bundan sonra mutfağına dönecek güzel yemek tarifleri ile uğraşacaktı. Yotube'de bir kanal bile açabilirdi. Bu dönem yemek tarifi kanalları iyi iş yapıyor.

Ama dünden buyana yaşananlar tüm bu beklentileri boşa çıkardı.

Görünen o ki CHP'de böyle bir şey olmayacak.

Aylardır karşı tarafı diktatörlük, hukuksuz davranma ve demokrat olmamakla suçlayan muhalefet kalemleri seçim sonuçlarının açıklandığı saatten bu tarafa Kılıçdaroğlu'nu teselli etmekle meşgul… Şu saate kadar bir ikisinin dışında ‘Kılıçdaroğlu istifa etsin' diyen çıkmadı.

İlginç.

Kılıçdaroğlu ve ortakları pişkince açıklamalar yapıyorlar.

Hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyorlar.

Eski siyasileri hatırlarım. Seçimi kaybedenin en önemli savunması ‘halk bize muhalefette kalma görevi verdi, bundan böyle muhalefet görevimizi en iyi yapmaya çalışacağız.' şeklindeydi.

Aradan çeyrek asırdan fazla zaman geçti. Siyasetin bugünkü aktörleri de aynı argümana sarılmış durumdalar.

Muhasebe yok, ders çıkarma yok, geri çekilme yok, yüz kızarma yok, utanma yok… Yok, yok, yok.

Anlaşılan muhalefet kanadında fazla değişiklik olmayacak.   Muhalefette her şey, ‘Eski tas, eski hamam' devam edecek.

Cumhur İttifakı'nı ilgilendiren bir şey yok bu konuda… Onlara göre hava hoş. Hatta hiç değişiklik olmaması onların işine bile gelir.

‘ Yenilen pehlivan güreşe doymazmış' derler. Doğruymuş.

CHP , ortakları ve Kılıçdaroğlu yenilmeye doymuyor. Ne diyelim, iyi yenilmeler…

Eğer ‘Kılıcdaroğlu yenilmedi' diyorsanız ve görüşünüzde ısrarcı iseniz, diyecek sözümüz yok. Biz de sizinle aynı fikirdeyiz.

Bizce de Kılıçdaroğlu yenilmedi. ‘Kılıçdaroğlu yenildi' diyen halt etmiş. Diyenin alnını karışlarız.

  • #Seçim2023 #Cumhurbaşkanı #Erdoğan #Kılıçdaroğlu

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”