YİNE YENİ YENİDEN BAMYA ÇORBASI
TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ 24. OLAGAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kripto varlık vergisiyle ilgili düzenleme neden geri çekildi?
SON HAÇLI SEFERİ VE SAVAŞIN KABALİST ARKA PLANI
TESPİT-TAMİR
Hayırdan Şer, Şerden Hayır Çıkabilir! (Dijitalleşme Üzerine)
İnsana İyi Gelen Melodiler
BİZİM MUHSİN BİR ŞEHİDİN ARDINDAN KALAN MİRAS VE VİCDAN MUHASEBESİ
870 Yılı Ramazan Bayramında Vefat Eden İmam Buhari’nin Adına Yapılan Külliye 2026 Ramazan Bayramında Semerkant’ta Açıldı
Taşın Hatırlattığı Ahlâk: Köy Odalarından Misafir Taşına
5816 KALDIRILMALI MI?
Hesap Tutmadı: Washington’ın İran Yanılgısı
İnsanın Anlaşamadığı Dünya
BİR BAYRAM BÖYLE GEÇTİ!
Her biri altın değerinde 6 puan
Petrodoların Kanlı Tasfiyesi
AK Parti Neden İvme Yakalayamadı?
Epic Fury: Ortadoğu’da Jeopolitik Bir İntiharın Anatomisi
Evcil Hayvanlar Çocuk Gelişimini Nasıl Etkiler
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
Konyaspo’dan Görkemli Galibiyet
ANNECİĞİM
Plaka basım atölyesinde yeni dönem
HEPİMİZ ÇARKIN İÇİNDEYİZ
Sosyal Medya: Abartı, Algı ve Sessiz Soygun
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KÜLTÜR VE EDEBİYAT MERKEZLERİ ve TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ KONYA ŞUBESİ ÖRNEĞİ
KAYGI
İYİ Parti Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın, "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu, CHP, İYİ Parti, HDP, SP'nin Anayasa Taslağı hazırladığını” iddia etmesi üzerine "İnsan haklarına, hukuk devletine ve demokrasiye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle " partisinden ihracına karar verildi.
Özdağ'ın ihracının ardından Adana Milletvekili İsmail Koncuk da, "İYİ Parti'nin iyi yönetilmediğini;… Türklük tanımı, ana dilde eğitim konularındaki Türk milliyetçiliği ile taban tabana zıt görüşleri ile PKK, FETÖ konusundaki açıklamaları göz önüne alındığında partinin vitrine koyduğu bu tür kişilerle nereye savrulduğu meçhuldür. Temsil noktasındaki, bu zihniyet sahiplerini kabullenmek milliyetçi, muhafazakâr insanlar için mümkün değildir." Diyerek İYİ Parti'den istifa etti.
Bunun üzerine Kılıçdaroğlu ve Akşener, bu iddiaları yalanladı. Ancak her ikisinin de önceki beyanları kendi kendilerini tekzip ediyor.
Kılıçdaroğlu, 2 Haziran 2018'de Cumhuriyet'e verdiği demeçte, "Biz..seçimler gündemde yokken, millet ittifakını oluşturan partiler olarak bir araya geldik zaten. Bir anayasa değişikliği için neler yapabiliriz diye ilkeler belirlendi ve o komisyonun başkanlığı da Sayın Kaboğlu yapıyordu. İbrahim Kaboğlu bir anayasa hukukçusu. Sayın Kaboğlu dört partinin anayasa değişikliğinde ilkeler üzerinde bir anlaşma metni hazırlandı.” Demişti.
Kılıçdaroğlu, 21 Haziran 2018'te Tele1'e verdiği demeçte, "Biz daha önceden millet ittifakını oluşturan partilerle bir araya geldik zaten. Bir anayasa değişikliği için neler yapabiliriz diye ilkeler belirlendi ve o komisyonun başkanlığı da Sayın İbrahim Kaboğlu yapıyordu" demişti.
İddia edilen Anayasa taslağının komisyon başkanlığını yapan Sayın İbrahim Kaboğlu ise "2018 yılında CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin katılımıyla daha çok uzman temsilcileri ile yapılan ortak parlamenter rejime yönelik bir yol haritası ortak ilkeler raporu diye çalışma yapıldı” diyor.
Yani Kılıçdaroğlu da, Akşener de oluşacak tepkilerden korktukları için gerçeği gizliyorlar.
Çünkü; başta Millet olmak üzere, İYİ Parti'li milliyetçiler, hatta ulusalcı CHP'liler bu anayasa taslağını asla kabul etmez.
Hazırlanan bu anayasa taslağına bakıyorsunuz. Tüyleriniz diken diken oluyor.
"Anayasa taslağı mı? İhanet belgesi mi?” diye kendi kendinize sormadan edemiyorsunuz.
HDP hazırlasa, savunduklarına uygun bu kadar mükemmel bir metin hazırlayamaz.
Bu taslakta Anayasanın ilk üç maddesi buharlaştırılmış. Yerel meclislerin kurulmasından, Türkiye'nin 25 bölgeye bölünmesinden tutun da, çok dilli eğitime ve eşcinselliğe özel korumaya kadar birçok hezeyan var.
Acaba ABD ve FETÖ, yerel meclisler kurdurup, Türkiye'yi 25 bölgeye ayırtıp, bizi parçalamak, 15 Temmuz'da başaramadığı darbeyi bu yolla mı gerçekleştirmek istiyor?
İşte "Millet İttifakı”nın ülkeyi bölecek Anayasa çalışması. Gerçek açık. Artık mızrak çuvala sığmıyor...
Daha garip olanı, milliyetçi olduğu iddiasındaki İyi Parti'nin ve İslami değerleri savunduğu iddiasındaki Saadet Partisi'nin buna nasıl alet olduğu.
Bunun adı ya ihanet, ya maddi menfaat, ya da gaflet…
Allah akıl fikir versin…
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
İSRAİL’İN NİL’DEN FIRAT’A HAYALİ
AVRUPA BİRLİĞİ VE NATO CAN ÇEKİŞİYOR.
YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ OLMAYA MECBURUZ.
“EPSTEİN DOSYASI” VE İSRAİL İSTİHBARATI
KANADA BAŞBAKANI CARNEY’İN FERYADI
PKK/YPG/SDG ÇÖP OLDU
İRAN’IN SON KULLANMA TARİHİ GELDİ
DÜNYA DÜZENİNİN ÇİVİSİ ÇIKTI.
ÖZGÜR ÖZEL FETVA VERİRSE…