Başkan Özgökçen açıkladı: “Konyaspor’a 5 futbolcu transfer edilecek’’

- Güncelleme Tarihi:

 Başkan Özgökçen açıkladı: “Konyaspor’a 5 futbolcu transfer edilecek’’
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Geçen sezon ligi 3’üncü bitirdikten sonra bir beklenti oldu. Bu sene de 8’inci bitirdik. Transfer de yeni başladı. Hocamızla istişare ederek çeşitli bölgelere transfer yapılacak“ dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Seçimli Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, 4 yıllığına yeniden başkan seçildi. Ankara'daki genel kurula katılan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Genel kurulda alınan yabancı delegelerin genel kurullarda oy kullanmasına izin verilmesi kararının ülke futbolunun gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirten Özgökçen, "Futbol kulüplerinin uluslararası alanda satışlarının yapılması ve değer kazanması önemli. Bu noktada önemli bir adım olarak görüyoruz. Ekonomik noktada da ciddi sıkıntılarımız var. İnşallah yeni yönetim yeni yapılan çalışmalarla bunun üstesinden gelir" ifadelerini kullandı.

"HOCANIN RAPORUNA GÖRE 5 TANE TRANSFER YAPACAĞIZ"

Transfer yaparken ölçüp biçtiklerini kaydeden Özgökçen, "Geçen sezon ligi 3'üncü bitirdikten sonra bir beklenti oldu. Bu sene de 8'inci bitirdik. Transfer de yeni başladı. Hocamızla istişare ederek çeşitli bölgelere transfer yapılacak. Eksik bölgeleri kısa sürede dolduracağız. Hocanın raporuna göre 5 tane transfer yapacağız bazı bölgelerde" dedi.

  • #konyaspor #spor #haber

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER