TIR’la çarpışan otobüs öğrenci yurdunun duvarına çarptı: 3 yaralı

- Güncelleme Tarihi:

 TIR’la çarpışan otobüs öğrenci yurdunun duvarına çarptı: 3 yaralı
Aksaray’da aynı yöne giden TIR ile çarpışan yolcu otobüsü, savrulup öğrenci yurdunun duvarına çarptı. Kazada, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Aksaray- Adana kara yolunun 6‘ncı kilometresinde meydana geldi. Bursa'dan Adıyaman'a giden 02 AG 525 plakalı Gülaras'a ait yolcu otobüsünün şoförü Murat Tohurcu (43), Muhammed Tezcan'ın (45) kullandığı demir profil yüklü TIR'ın sağından geçmek istedi. Bu sırada TIR şoförü Tezcan aniden sağ şeride geçince yolcu otobüsüne yandan çarptı. Savrulan otobüs, yol kenarındaki öğrenci yurdunun duvarına çarparak durdu. Kazada sürücü Murat Tohurucu, yolculardan Gamza Koca (25), Dilek Akgün (25) yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 3 yaralı, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Otobüs yolcularından Ayşe Akgün, "Otobüsün ön kısmı paramparça oldu. Bursa'dan Adıyaman'a gidiyorduk. Kızım ve torunum da vardı. Kızım, şoförün arkasında oturduğu için o da yaralandı. Ben daha kazanın şokundan çıkamadım, kaza aklımdan çıkmıyor” dedi.

Polis ekipleri kaza sonrası TIR şoförünü gözaltına aldı. 

Kaynak: DHA

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER