40 şehirden 70 firma Konya’da! Semt pazarlarında satış yapacaklar

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 40 şehirden 70 firma Konya’da! Semt pazarlarında satış yapacaklar

Türkiye'nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine… Anadolu'nun yöresel lezzetleri Konya'da buluştu. 40 şehirden 70'i aşkın firmanın katıldığı "Konya Yöresel Ürünler Pazarı” açıldı.

Afyon'un sucuğu, Trabzon'un tulumu, Aydın'ın zeytini, Siirt'in balı, Antep'in baharatı, Giresun'un fındığı, Uşak'ın tarhanası ve daha nicesi…

Anadolu'nun dört bir yanından Konya'ya gelen yüzlerce yöresel ürün, Meram Yaka'daki Melikşah Pazarında lezzet tutkunlarının beğenisine sunuldu.

40 şehirden 70 firma!

40 şehirden 70'i aşkın firmanın memleketlerine has doğal ürünlerini satışa sunduğu "Konya Yöresel Ürünler Pazarı” açıldı.

Herkesin özlemini duyduğu, her yerde bulup alamayacağı birçok doğal ürünü pazarda bulmak mümkün. Üstelik bu ürünler direk üreticinin elinden tüketicinin sofrasına sunuluyor.

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • M
    Muhammed
    13 gün önce

    Belediye başkanı bu ürünlerin ve şehirlilerin sağlığından sorumludur. Başkan ; Denetim ve tahlil yaptırdın mı ? Yaptırmadıysan eğer her tür problemden sorumlusun.

    • Cevapla
    • Begen (22)
    • Begenme (3)
  • R
    Resul
    12 gün önce

    Yöneticiler uyuyun. Yöreseldir adı sahtedir balları tatları. Nereden getiriliyor kim yiyor bunları . Kendi şehrinde. Üretilen fasülye nohut yaprak ürünleri zabıtası toplar. Başka şehrin esnaflarına pazar yapar. Güle güle

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER