Hazır olun: Meteoroloji geliyor dedi! Konya’yı 48 saat esir alacak: Tüm ilçeleri kapsıyor

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü
 Hazır olun: Meteoroloji geliyor dedi! Konya’yı 48 saat esir alacak: Tüm ilçeleri kapsıyor
Konyalılar dikkat! Meteoroloji “GELİYOR’’ dedi.. Konya’yı 48 saat esir alacak, tüm ilçelerde etkili olacak. Konya’da hava nasıl, Konya’da kar var mı diyenler için Meteoroloji’den güncel hava tahmin raporları geldi. İşte Konya hava durumu..

Konyalıların hasretle beklediği kar yüksek kesimlere yağsa da tam olarak tutmadı. Peki Konya'ya kar yağışı ne zaman geliyor, Konya'da kar var mı? İşte Konya ve 31 ilçesini kapsayan güncel hava tahmin raporları..

Konya'yı 48 saat etkisi altına alacak

Konya'da bir soğuk bir güneşli giden havaların ardından Konya'da kar var mı, yağış geliyor mu diyenler için veriler paylaşıldı. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden alınan güncel hava tahmin raporlarına göre Konya ve 31 ilçede sağanak bekleniyor. 48 saat etkili olması beklenen yağışlar 31 ilçeyi kapsayacak. 

Meteoroloji'den Konya'ya uyarı: "GELİYOR!''

26 Şubat Pazartesi ve 27 Şubat Salı günü gelecek olan yağışlar öncesinde Meteoroloji'den Konyalılara uyarı geldi. Vatandaşların  sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasına önem verildi. Ayrıca seyahat planları olan varandaşların, yağış beklenen günler için tedbirli davranmalarında fayda var. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Sisli, sıcaklık 13°

Yarın için Konya hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 14°

25 Şubat 2024 Pazar Konya hava durumu Açık, Güneşli, sıcaklık 16°

26 Şubat 2024 Pazartesi Konya hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 16°

Konya ve 31 ilçede 5 günlük hava durumu tahmini

(Meltem Gürbüz)

 

  • #konya hava durumu #konya hava #konyada kar #konyada sağanak #konyada hava #hava durumu konya #konya yağış #konya meteoroloji

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • S
    sürpriz42
    86 gün önce

    Bence bu tür haber yapmayın artık 2 3 aydır hep şu tarihde şu kadr gün kar yağacak haber yaptınız hiçbiri tutmadı. Herşeyi sadece Allah bilir.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER