Konya’ya kış geri mi dönecek? Sıcaklık 10 derece birden değişiyor | Konya bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’ya kış geri mi dönecek? Sıcaklık 10 derece birden değişiyor | Konya bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu
Konya’nın 31 ilçesinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış sonrasında sıcaklık 10 derece birden değişiyor. Konya’ya kış geri mi dönecek, Konya’da sıcaklık kaç derece, Konya’da yağışlar kaç gün sürecek? İşte Konya son dakika hava durumu

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden alınan güncel Konya hava tahmin verilerine göre Konya'da hafta sonu kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Hafta sonu planı olan vatandaşlar için tedbirli olmalarında fayda var. Konya'da yağış var mı, Konya'da hava nasıl, Konya'da sağanak kaç gün sürecek? İşte Konya hava durumu 

Konya'da sıcaklık 10 derece birden düşüyor

Konya'da hafta sonu etkili olması beklenen yağışlı havayla beraber sıcaklık düşüyor.

Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış Konya'nın 31 ilçesinde bekleniyor. Konya'ya kış geri mi dönüyor diyenler için hafta sonu merkez dahil tüm ilçelerde sıcaklık 10 derece birden düşecek.

3 Mayıs Cuma (yarın) günü 22 derece olan hava sıcaklığı güncel Konya hava tahmin verilerine göre 5 Mayıs Pazar günü 12 dereceye düşüyor.

Hafta sonunu dışarıda geçirmek isteyen vatandaşların yanlarına hırka ve şemsiye almaları önerilir. Soğuk hava değişimleri istenmeyen hastalıkları beraberinde getirebilir. Keyfiniz kaçmasın.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 23°

Yarın için Konya hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 19°

4 Mayıs 2024 Cumartesi Konya hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 17°

5 Mayıs 2024 Pazar Konya hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 12°

6 Mayıs 2024 Pazartesi Konya hava durumu Bulutlu, sıcaklık 15°

Meteoroloji Genel Müdürlüğü: Sıcaklık batı batı kesimlerden başlayarak azalacak

Meteoroloji genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıcaklıkların batı kesimden itibaren düşmeye başlayacağı belirtildi.

İşte o paylaşım;

"Hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak azalacağı, hafta başından itibaren kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.'' İfadeleri kullanıldı

 

Resim

Konya için 5 günlük hava durumu tahmini

(Meltem Gürbüz)

 

  • #Konya son dakika hava durumu #Konya hava durumu #Konya son dakika hava #konya meteoroloji #konyada hava #meteoroloji konya #Konya’da yağış var mı #Konya’da hava nasıl #Konya’da sağanak kaç gün sürecek

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER