Konyalılar dikkat! 30’lu yumurta sadece 59,90 TL!

Fatih Bayram
İnternet Editörü
 Konyalılar dikkat! 30’lu yumurta sadece 59,90 TL!
Konyalıları mest edecek gıda indirimi Full Gross marketlerinde başladı. Çeşit çeşit gıda ürünlerinde çok cazip fiyatlar sunan market, mutfakların tüm ihtiyacını çok uygun fiyatlarla Konya halkının ayağına getiriyor.

Konya'da bulunan Full Gross marketleri yeni indirimi ile tüm Konya halkının dikkatini çekiyor. Artan enflasyon ile beraber maaşların günden güne erimesi vatandaşı market indirimlerinin takipçisi yaptı. Hangi markette şu ürün ne kadar araştırmasını yapan vatandaşa cazip satış etiketleri duyuruldu!

full grosss

Full Gross'da cazip fiyatlar!

Full Gross marketlerinin yaptığı cazip indirimde yok yok! 30'lu beyaz small yumurta kolisi yalnızca 59,90 TL'den satışa sunulurken 500 gram Lipton çay 59,90 TL'den satışta! İşte çeşit çeşit indirimli ürünlerden yalnıza birkaçı...

5 KG Büyük Hekimoğlu Safir Un 69,90 TL

Sarıyer 2,5 L içecek çeşitleri 29,95 TL

830 Gr Tukaş Domates Salçası Teneke 31,50 TL

400 Gr Ekici Süzme Peynir 46,95 TL

5 L Zade Ayçiçek Yağı 199,90 TL

konya yumurta fiyatı

 

  • #konya #konya yumurta fiyatları #full gross

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • H
    Halit
    44 gün önce

    Tanesi 9.98 nasılsın kolisi 59.90 oluyor anlamıyorum.

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (3)
  • SC
    Sarı çizmeli Mehmet Ağa
    43 gün önce

    Yumurta zaten ufak small diyor pazardada aynı fiyat neresinde bunun ucuzluk

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER