Orman Genel Müdürlüğü noter kurası ile 68 işçi alacak! Listede Konya da var

Fatih Bayram
İnternet Editörü
 Orman Genel Müdürlüğü noter kurası ile 68 işçi alacak! Listede Konya da var

Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatlarında görevlendirmek üzere 30 engelli ve 38 eski hükümlü/TMY statüsünde toplam 68 kişiyi işe alacak. 

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden duyurulacak. Başvurular yine İŞKUR üzerinden yapılacak. 

Başvuru yapanlar arasında kura çekilerek iş alımı yapılacak. Kura tarihi İŞKUR üzerinden duyurulduktan sonra Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden ilan edilecek. İşe yerleştirilen her personel 2 ay deneme sürecine tabi olacak. Aday işçilerin toplu iş sözleşmesine tabi olmaları durumunda deneme süresi 4 ay olarak uygulanacak.

Konya'ya engelli kontenjanından 1 kişi alınacak

Sınav yapılacak mı? 

Engelli statüsüne başvuru yapan adayların sözlü sınavı ve eski hükümlü/TMY
statüsüne başvuru yapan adayların sözlü ve uygulamalı sınavı Bölge Müdürlükleri merkezinin yer aldığı şehirde yapılacak.

İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar, ile sınav yeri ve tarihi ilgili Bölge Müdürlüklerinin resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Noter kurası ne zaman? 

İşe alınacak personel sayısının 4 katı kadar başvuru kabul edilecek. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasından işe alınacaklar 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında noter kurası ile belirlenecek. 

Her aday, yalnızca bir açık iş ilanına başvuru yapacak. Ayrıca talep şartlarını
taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecek.

İlana başvuru yapabilmek için 35 yaşını aşmamak gerekiyor. 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

  • #Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı #Orman işçisi alınacak #Orman Müdürlüğü işçi ilanı #Konya iş ilanları #Konya memur ilanları #Engelli işçi alımı #Hükümlü işçi alımı

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER