SON DAKİKA HAVA DURUMU | Konya’nın 31 ilçesi tamamen diken üstünde! 3 gün aralıksız geliyor

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 SON DAKİKA HAVA DURUMU | Konya’nın 31 ilçesi tamamen diken üstünde! 3 gün aralıksız geliyor
Konyalılar hazır olun.. Meteoroloji tarih verip listeyi güncelledi. Konya’nın 31 ilçesi diken üstünde! Günlerce sürecek sağanak yağış geliyor.. İşte Konya son dakika hava durumu

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü Konya'nın merkez dahil olmak üzere 31 ilçesi için hava tahmin raporlarını güncelledi. Buna göre Konya'da yağış var mı? Konya'da sağanak kaç gün sürecek, Konya bugün, yarın ve 5 günlük hava durumu 

Konya'ya gök gürültülü sağanak geliyor!

Meteoroloji'den alınan güncel son dakika Konya hava durumu raporlarına göre 4 Mayıs Cumartesi günü ile 6 Mayıs Pazartesi gününe kadar 31 ilçede gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Vatandaşların tedbirli olmasında fayda var. 

Konya'da sağanak yağış kaç gün sürecek?

Konya'da yağışlar kaç gün sürecek?

Konya'da beklenen gök gürültülü sağanak yağış kaç gün sürecek, Konya'da yağışlar devam edecek mi diyenler için Meteoroloji verileri paylaştı. Konya'da gök gürültülü sağanak yağış 3 gün sürecek. Aralıksız etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağış ilçenin tüm ilçelerini esir alacak. Meteoroloji yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşları uyardı. Tedbirli olmakta fayda var. 

Meteoroloji'den uyarı: Kuvvetli yağışlara dikkat!

Meteoroloji sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 2 Mayıs Perşembe günü (bugün) için kuvvetli yağışlara dikkat uyarısı yaptı. 

Meteoroloji;

"Kuvvetli Yağışlara Dikkat! Önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. ‘' ifadelerini kullandı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 3 günlük hava durumu tahmini: 

Bugün için Konya hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 23°

Yarın için Konya hava durumu Bulutlu, sıcaklık 21°

4 Mayıs 2024 Cumartesi Konya hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 20°

Konya için 5 günlük hava durumu tahmini: 

Resim

(Meltem Gürbüz)

 

  • #Konya hava durumu #konya sağanak yağış #konya yağış #meteoroloji konya #konya meteoroloji #konya yağmur #konyada sağanak yağış #hava durumu konya #Konya’da sağanak kaç gün sürecek #Konya’da sağanak kaç gün

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER