Isparta’dan Konya’ya büyük bir hayal!

 Isparta’dan Konya’ya büyük bir hayal!
Konyaspor, Süper Lig’in 35. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi ağırladı. Binlerce Konyalı bu maça akın ederken, aralarında özel bir amaçla stadyumda yer alanlar da vardı. Peki, kimdi bunlar?

Isparta'nın Şarkikarağaç'ta bulunan Asım ve Sıddıka Selçuk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, zorlu Fenerbahçe maçında Konyaspor'a destek için Mevlana şehrine geldi. 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri, "Stadyumun Çağrısı: Bağımlılığa Karşı Harekete Geç” projesi kapsamında Konyaspor - Fenerbahçe maçını izleyerek, stadyumda Süper Lig heyecanını ilk kez yaşama fırsatı buldu. Projeye katılan 20 öğrenci, Konya Stadyumu'nda unutulmaz bir deneyim yaşadı.

"Öğrencilerimize ilkler yaşattık”

Proje koordinatörü ve okulun psikolojik danışmanı olan Adem Selim Kiraz, konuyla ilgili olarak konuştu. Kiraz, "Amacımız, öğrencilerimizin farklı deneyimler yaşamasını sağlamak ve onlara sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmekti. Bizler de böyle bir projeyi hayata geçirdik. İnsan hayatındaki ilkler her zaman özel ve unutulmaz olur. Biz de çocuklarımızın bu heyecana ilk kez ortak olmalarını istedik” dedi.

"Oyuncuları canlı görmek inanılmazdı”

Zorlu maçta Konyaspor'u destekleyen öğrencilerden Sinan Coşkun "Hayatımda ilk kez bir stadyumda böyle bir atmosferi deneyimledim. Oyuncuları canlı görmek inanılmazdı” derken, Veli Kaymak ise, "Maçın coşkusunu ve taraftarların enerjisini hissetmek paha biçilemezdi. Bu akşamı ömrüm boyunca unutmayacağım” diye konuştu.

Selim Kiraz'dan herkese teşekkür

Proje yürütücüsü Adem Selim Kiraz son olarak, öğrencilere bu atmosferi yaşamalarına imkan sağlayan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ve Konyaspor Kulübü'ne Isparta Şarkikarağaç ASML adına teşekkür etti.

(Selman Kaya)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER