Konya’da boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında vurdu!
- Güncelleme Tarihi:
Olay, Konya'nın Karatay ilçesinde sabah saatlerinde yaşandı.
EVDEN ÇIKMASINI BEKLEMİŞ
İddialara göre boşanma aşamasında olan Yüksel S.(50), işe gitmek için evinden çıktığı sırada kendisini bekleyen eşi Ali S.(64)'nin silahlı saldırısına uğradı.
Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Saldırıda ağır yaralanan Yüksel S., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.
İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU
Olayın ardından aynı silahla kendisini vurduğu öğrenilen Ali S. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Edinilen yeni bilgiye göre 3 çocuk babası Ali S. hayatını kaybetti.
3 ÇOCUKLARI VAR
Çiftin 3 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.
KADININ DURUMU AĞIR
Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Yüksel S.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Hastanede yaşam mücadelesi veren 3 çocuk annesi kadının tedavisi sürerken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”