DOLAR
42,91
EURO
50,48
STERLİN
58,10
GRAM
6.252,94
ÇEYREK
10.277,52
YARIM ALTIN
20.455,48
CUMHURİYET ALTINI
40.781,85

Konya’nın 3 ilçesinde 3 ayrı operasyon! Suçüstü kıskıvrak yakalandılar

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın 3 ilçesinde 3 ayrı operasyon! Suçüstü kıskıvrak yakalandılar

Konya'nın Kulu ilçesinde, kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar yabancı uyruklu bir kadını 1 milyon TL dolandırmaya çalıştı. Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin 6 saatlik çalışmasıyla dolandırıcılar amacına ulaşamadan yakayı ele verdi. 

Mağdur H.F.'yi telefonla arayan şüpheliler, eşinin ve oğlunun kimlikleriyle ilgili sorun olduğu bahanesiyle altın ve paranın poşet içerisinde ilçede belirledikleri bir yere bırakılmasını istedi. Emniyet ekiplerinin kontrolünde bırakılan poşeti almaya gelen ve elektrikli motosikletle kaçmaya çalışan A.D. suçüstü yakalandı. Olayla bağlantılı H.D. ve İ.Ö. ise ilçe çıkışında yakalandı. Şüphelilerden A.D. ve H.D. tutuklanırken, İ.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AKŞEHİR'DE SAHTE BİLEZİKLE DOLANDIRICILIK: 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Akşehir'de iki şüpheli girdikleri kuyumcuda el çabukluğu ile sahte bilezikleri gerçek bileziklerle değiştirdi. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kamera ve saha çalışmaları sonucu şüpheliler tespit edildi.

Şüphelilerin T.Ş. ve A.E. olduğu belirlenirken, Afyonkarahisar yönüne gittikleri tespit edilerek Çay İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordinasyon sonucu Çay ilçesinde yakalandı. Yapılan aramalarda sahte bilezikler, sahte altın ve takılar ile bir miktar para ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SEYDİŞEHİR'DE DOLANDIRICI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Seydişehir'de nitelikli dolandırıcılık olayıyla ilgili alınan müracaat doğrultusunda harekete geçen ekipler yürüttüğü çalışmalar sonucu şüpheliyi suçüstü yakalandı.

Müşteki N.T.'yi arayarak ziynet eşyalarını getirmesi için ilçede bir yere davet eden şüpheli E.U.B. eşyaları aldığı sırada Seydişehir Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerce yakalandı. Ele geçirilen ziynet ve dövizlerin toplam değerinin 1 milyon 214 bin 950 TL olduğu belirlendi. Şüphelinin üst aramasında ayrıca uyuşturucu madde ele geçirilirken, şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER