DOLAR
42,98
EURO
50,53
STERLİN
58,11
GRAM
6.278,08
ÇEYREK
10.313,87
YARIM ALTIN
20.527,97
CUMHURİYET ALTINI
40.926,39

Konya’da bir evin mutfağında yangın çıktı! Ekipler olay yerinde

Berna Ata
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da bir evin mutfağında yangın çıktı! Ekipler olay yerinde
Konya’nın Ereğli ilçesinde bir apartman dairesinin mutfağında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın, ilçeye bağlı Gülbahçe Mahallesi'nde bulunan Demir Apartmanı'ndaki bir dairenin mutfağında meydana geldi.

Olay yerine ekipler sevk edildi

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis, MEDAŞ ve doğalgaz ekipleri sevk edildi.

Yangın söndürüldü

İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili ekiplerin incelemesi sürüyor.

(Berna Ata)

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER