O görüntü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mest etti!

 O görüntü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mest etti!
Yurt dışındaki vatandaşlar sandık başına gitmeyi sürdürürken, oyunu kullanan bir gurbetçi sosyal medya hesabından oy pusulasını paylaşmıştı. Seçimini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullandığı anlaşılan şahıs, diğer adayların fotoğraflarının üzerine ise soğan, patates ve salatalık koymuştu. Bugün yaptığı konuşmada bu durumu dillendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Benim vatandaşım bu işi gayet iyi biliyor.“ ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci dönem milletvekili genel seçimleri için yurt dışına kayıtlı Türk vatandaşlarının gümrük kapılarında ve yurt dışı temsilciliklerinde oy verme işlemleri önceki gün başladı.

Oy pusulasını paylaştı
Oyunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği görülen bir gurbetçi ise oy pusulasının fotoğrafını çekti. Şahsın diğer paylaşımındaki soğan, patates ve salatalık detayı ise dikkat çekti.



"Benim vatandaşım işini biliyor"
Bugün katıldığı bir programda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan da söz konusu paylaşımı hatırlattı. Erdoğan, "Ne yaparlarsa yapsınlar. Avrupa'da herhalde sizler de sosyal medyada görmüşsünüzdür. Cumhurbaşkanlığı için oy verenler, kalkmışlar bu fakire oy vermişler. Yanındaki 3 tanesine de patates, soğan ve salatalık koymuşlar. Benim vatandaşım bu işi gayet iyi biliyor. Bay bay Kemal öğrenecek. Daha yapacak çok iş var." ifadelerini kullandı.
 
  • #erdoğan #patates soğan #oy pusulası

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER