Çumra’da satılık tarla

 Çumra’da satılık tarla
Konya Çumra’da 1831 m² tarla mahkemeden satılıktır
ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; 

Konya'nın Çumra İlçesi, İçeriçumra Mahallesi, Çavuşlar mevkiisinde 1.831,08 m2 yüzölçümlü arsa satılıktır. Söz konusu arsa Çumra İlçe Merkezine 12,00 km, Konya İl Merkezine 34 km. mesafededir. Taşınmaz; düz ve düze yakın ( % 0-2 ) bir eğime sahiptir. Taşınmazın güneyden kadastro yoluna, diğer yönlerden ise komşu parsellere cephelidir. Çevresi bahçe duvarı ile çevrilidir. Üstünde hiçbir yapılaşma yoktur. Arsa nitelikli taşınmazda sulu tarım yapıldığı tespit edilmiştir. Parsel sulu arazidir. Taşınmazın toprağı killi  yapıda olup, bahçe olarak kullanılmaktadır. Arazide yeni hasat edilmiş hububatın anızının olduğu görülmüştür. Doğu ve batı sınırlarında toplamda 56 adet meyve ve kavak ağaçları bulunmaktadır. Taşınmaz her türlü makineli tarıma uygun bir yapıdadır. Parselin tamamında toprak işlemesi yapılmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız
  • #konyada ev var mı #çumrada ev var mı #konya çumra #çumra satılık ev #çumra satılık kira #çumra satılık arsa #çumra satılık tarla #çumra iralık ev #çumrada kiralık evler #konyada kiralık ev #konyada kiralık daire

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”