Meram’da satılık dükkan

 Meram’da satılık dükkan
Konya Meram’da 25 m² dükkan icradan satılıktır
ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; 

Konya'nın Meram ilçesinde bulunan satılık dükkan şehir merkezindedir. Çevresinde hem meskenler, hem de binaların zemin katlarında yer yer işyerleri bulunmaktadır.1168 m2 yüzölçümlü arsa üzerinde olup, parselin üzerinde 1 adet blok bulunmaktadır. Bina giriş kapısı demir doğramadan imaldir. Giriş merdiven basamak ve sahanlıkları mermer kaplamadır. Duvarlar ve tavanları sıva üzeri plastik boya şeklindedir. Merdivenlerde korkuluk mevcuttur. Bina ahşap çatı üzeri kiremit örtüye sahiptir.
Ana taşınmazın zemin katında bulunan dükkanın net alanı 25.00 m2'dir. Ayrıca dükkan içerisinden demir profil merdiven ile inilen 25.00 m2 depo eklentisi mevcuttur. Dış cephedeki kapı ve pencere doğramalarının tamamı alüminyum doğrama yapılmıştır. Isınma şekli bireysel kombi sistemdir. Zemin kaplaması laminant parke kaplama, duvarları alçı sıva ve  üstü plastik boyalıdır. Ayrıca arka bölümde lavabo- wcbölümü bulunmaktadır. Giriş katta ve alt katta bulunan depo kısmında alt ve üst mutfak dolapları ile mermer tezgahları bulunmaktadır. Tavanları da spot ışıklı alçıpan asma tavan yapılıdır. Taşınmaz güney doğu cephelidir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız
  • #satılık dükkan #konya #meram #satılık dükkan ilanları

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”