Ilgın’da satılık bahçe

- Güncelleme Tarihi:

 Ilgın’da satılık bahçe
Konya’nın Ilgın’da 901 metrekarelik bahçe icradan satılıyor
ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  


Gökçeyurt-Gümüş Mahallesindeki 901 metrekarelik bahçede çeşitli sayıda türlerde meyve ve orman ağaçları var. Bahçede ayrıca mesken olarak kullanılan bodrum + zemin kattan oluşan bir yapı bulunuyor.  Geometrik olarak yaklaşık dikdörtgen bir şekle sahip olan bahçe eğimli yapıya sahip. Bahçenin cephelerinde arsa vasıflı komşu parseller ve plansız yapılar yer alıyor.  Bahçe civarında her türlü alt yapı tesisleri olan yol, elektrik ve su yapılarının yapılı olduğu belirlendi. Kamusal ve sit alanı dışında yer alan bahçe, Şehit Mustafa Kozlu İlkokuluna 620 metri, Ilgın Gökçeyurt Sağlıkevine 610 metre, Gökçeyurt Mahallesi Ulu Camine 675 metre, Yeşil Camine 340 metre mesafede bulunuyor. Alışveriş ve iş merkezlerine, sosyal donatı alanlarına, resmi kurumlara ve şehir merkezine uzak durumda olan bahçenin bulunduğu yer sosyal ve kültürel yönden gelişmemiş durumdadır. Bölgenin alt yapı hizmetleri tam olup her türlü belediye hizmetlerinden tam olarak yararlanılmaktadır. 


Ayrıntılı bilgi için tıklayınız
  • #Ilgın’da satılık bahçe #Konya’da satılık bahçe #Satılık meyve bahçesi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”