Selçuklu’da satılık daire

 Selçuklu’da satılık daire
Konya’nın Selçuklu ilçesindeki 147 metrekare daire icradan satılıyor.

ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;
 

Sille Mahallesi 5 adet 18 katlı apartmanın A3 bloğundaki daire satışa çıkartıldı. Çift asansörlü binanın 6. Katındaki daire 4 oda, 1 salon, giriş holü, antre, mutfak, giyinme holü, lavabo, tuvalet, birisi ebeveyn duşu olmak üzere 2 banyo ve 2 balkondan oluşuyor.  Dairenin tüm odaları ve salonun tabanları laminant parke, duvarları saten alçı üzeri boya olup tavan kısımları sıva üzeri boya şeklindedir. Mutfak, antre, giriş holü, ıslak mekanların tabanları seramik, mutfak, antre ve giriş holünün duvarları saten alçı üzeri boya, tavan kısımları ise sıva üzeri boyadır. Islak mekanların duvarları tavana kadar fayans olup, tavanları ise plastik kaplama şeklinde dizayn edildi. Mutfakta alt ve üst dolapları, üçlü ankastre seti mevcut olup, tezgah üzeri mermer kaplı heldedir.  Lavabo ve banyo kısımlarında modern hilton lavabo mevcut olup, ıslak mekanlar ile mutfak bölümleri oldukça yapılıdır. Dairenin dış kapısı çelik kapı, tüm iç kapıları Amerikan panel kapı, tüm pencereleri pvc doğrama olup camları ısıcamlıdır. Meskenin ısınması merkezi sistem doğalgaz olup, petekleri panel radyatördür. Ekstra olarak daire giriş hol kısmında gömme ahşap dolap bulunuyor.  1.710.800,00 TL bedelle başlayacak ilk artırma 2 Mayıs 2023 günü saat 11:01'de başlayıp 09 Mayıs 2023 günü aynı saatte tamamlanacak.


Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

  • #Konya’da satılık daire #Konya’da satılık ev #Selçuklu’da satılık daire #İcradan satılık ev

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”